Milleti boşver ne hocam? 21 yaşında mükellefim ve böyle bir durum söz konusu değil tek elden söylüyorum. Eğer 29 yaş altı ilgili kriterde mükellef olup muafsanız gelin anlatın herkes bilgilensin. Burada yalan yanlış bilgiler vermiyoruz, deneyimimizi paylaşıyoruz. Sevgiler
Video tasarım kategorisinde hizmet veriyorum ben de. Sadece düzenli bir müşterim ile devam ediyorum her ay yaptıran. O da 300tl civarı bırakıyor. Yani pek iş yok gibi. Zamanım da kısıtlı okuldan dolayı. Bu halde yeni bir projeye atılım yapmaya çalışacağım. Ama nasıl olacak kara kara düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
R10 'da da maalesef biraz işler durgun önceden 2. el alım satım işindeydim burada ancak ondanda ilerleme kaydedemez olduk. Verdiğim hizmetler (gerçek pazardakiler) r10 'a da sunmak için elverişli değil açıkçası.
sirketin vergileri birikti, odeyecek guc kalmadi. asgari ucrete ise girdim. sirketide kapatirim yakinda. diyeceklerim bu kadar.
Hayırlısı üstat her şeyin. Neredeyse aynı duruma yaklaşıyorum.
100 kişiden 90 kişinin işleri bozuk, geri kalan 10 kişi ya eski ve köklüdür sektöründe ya da şansı yaver gidiyordur Allah yürü kulum demiştir, piyasa gerçekten bozuk 5 senedir de aşağı ivmeden başka herhangi bir pozitif etkileşim yok. Kimse kimseyi kandırmasın çok niche sektörler haricinde hiçbir sektör parlamadı yıllardan beri. Sürekli biryerler açılıyor biryerler kapanıyor ama yeni iş kurup memnun olan çok fazla insana rastlama şansınız yok. En basitinden sermaye ihtiyacı çok büyüdü, gerek kiralar gerek sektörel olarak ürün fiyatları, hammaddeler vs. artık tek işte gelirler giderleri karşılamıyor. Profesyonel olma şansı bırakmadılar herkes herşeyi yarım yamalak yapıyor. Bütün esnaf 1 milyoncu oldu çünkü atıyorum ekmek satamazsam kuruyemiş satarım, o da olmadı dondurma satarım, o da olmadı telefon kılıfı satarım, o da olmadı ben en iyisi tütün satayım derken herkes 1 milyoncu oldu. Yok kardeşim para yok, herkese anlayış göstermek lazım ne diyebiliriz ki herkes evine öyle ya da böyle ekmek götürmek zorunda. Olgunlaştıkça herkesi daha iyi anlıyor insan.
Son derece haklısın hocam kesinlikle katılıyorum yorumuna.