Arkadaşlar herkese merhabalar. Benim için üzücü ama aldığım karar nedeniyle 7 yaşındaki web sitemi satıyorum. Üzücü diyorum çünkü askere gitmeyecek olsam ve bu site dışında yeni başladığım daha önemli bir projem olmasa kesinlikle satmazdım. Çünkü biliyorum ki askere gittiğimde aylarca hiç bir şekilde ilgilenemeyeceğim ve hiç bir değeri kalmayacak. Bunun dışında yeni bir girişime başladım ve askere gidip gelince hayatımı tamamen bu girişimden kazanmayı düşünüyorum. Bu nedenle tek bir projeye konsantre olmak daha fazydalı olacak.

Bu kısa önbilgiden sonra site ile ilgili önemli bir bilgi daha vermek istiyorum. Arkadaşlar web sitemin bundan 1-2 ay öncesinde 1200 üzeri günlük tekil hiti vardı. Ancak bu son güncellemede anlam veremediğim şekilde yarı yarıya hit kaybı oldu. O nedenle şuan günlük tekil 600 e düştü. Ve bu durumda sitenin aşağıda belirttiğim fiyatına yarı yarıya yansıdı. Bu önemli bir ayrıntı olduğundan paylaşmak istedim. Alacak kişiye hayırlı olsun diyorum.

+ Arkadaşlar son olarak siteyi alacak kişiye pek çok makale konusu verilecektir. Yani siteyi satmasaydım belirlediğim bu makale başlıkları için de makale yazıp yayınlayacaktım. Başlıklar Google dan hit getirebilecek ve Google da fazla hakkında içerik bulunmayan ve bazıları da neredeyse Google da hakkında hiç bilgi girilmemiş güzel başlıklardır.

Site @ugurgulal; hocama satılmıştır arkadaşlar. İlginiz için teşekkür ederim.

Site adresi: P.M
Site için istenen fiyat : 1500Tl ( 2000Tl den düştü - çok az pazarlık yapabiliriz )
Sitenin aylık getirisi: Site şuan Adsense onaylı ancak ne yaptımsa Adsense den günlük 30-40 kuruş kazancı geçemedim arkadaşlar. Bu nedenle tanıtım yazısı, banner ve link satarak kazançlar sağladım. Hit düşüşüne kadar aylık kazancım 400-500Tl yi buluyordu. Ancak hit düştükten sonra aylık kazancım banner, link ve tanıtım satarak 200-300tl arasına geldi. Bu arada sitenin satışına Adsense dahil değildir. Kendi Adsense hesabınıza domain i ekleyerek onay alabilirsiniz.
Sitenin açılış tarihi: 01.07.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bilgisayar konuları ağırlıklı genel blog
Alexa Tr: 7K Alexa Dünya: 320K
Günlük hit sayısı: 600+ tekil
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google
Onesignal; Sitede onesignal e-mail abonelik eklentisi kuruludur ve 1800 mail abonesi vardır.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Tüm içerikleriyle satılıktır.
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: tüm yazılımlarıyla dahildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok