Bombay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek olcak bir işte değildir yaptınmı 5 - 7 kişiyle yapıcaksınız aynı dataları paylaşıcak ve o emeğin patlayana kadar parasını çıkartıcaksın yoksa anındada patlayabiliyor.
SanalDavetiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipçi siteleri açıp id: pw şeklinde insanları sitene girdireceksin(pazarlaması sana kalmış)bkz. profilini girenleri gör,takipçi kas,gelecekteki bebeğini gör..Uzar gider.Ardından id: pw şeklinde giren insanları db den pc ye çekeceksin.Belirli bir txt e kaydedip x(senin) uygulamasına sokacaksın(tek tek elle değil yazılımın olursa otomatik cron ile sokabilirsin).Scriptinin yazılımına göre kendi datandaki userleri hizmetlere(like,izlenme gibi) yönlendireceksin(cron ile olacak).Tecrüben yoksa girme derim 2013 den beri bu işlerin içindeyim çok kez batıp yükseldim ama instagram vs. uygulamaların güncellemelerine yetişemiyorsun(iyi bir yazılımcı değilsen) kendine güvenen adamların işi bu w*rez veya ücretli scriptlerle olmaz.
Şimdi emek, çevre, bütçe bunların hepsi var bizde ki zaten ofis vs.. tutmadan böyle bir işe kalkışmam fakat dediğiniz online takipçi anlamına gelir ki bu yasa dışı fishing yaparak adam avlamak bu o bize gelmez. Zaten bunu yapanın'da bu sektörde ömrünün uzun olacağını düşünmem zira tuzağa 1000/1 avukatın düştüğünü görün sonra seyreyletin cümbüşü .
Ben botlar'dan bahsediyorum bu botları açmaya yönelik programlar olmalı tek tek kimse o kadar hesap açamaz.