Bence doktor diye saçma bir kavram olmamalı ya ne yani ben şimdi kendi dişimi kendim çekemem mi ?????????????????
Konuyu açan kardeşimi tenzih ederek konuya girip artık şu seo ve seoculara yaptığınız mantık dışı yaklaşamınızı durdurmanızı talep ediyorum... Zira ne seo ne seocu sizin bildiğiniz gibi kavramlar değil.
Seo Nedir ? İngilizceden dilimize gelmiş arama motoru optimizasyonunun kısaltılmadı değil mi kardeş ? Bunu en iyi yapan kişiye de seo uzmanı denmez mi ?
Şimdi yok h1 tagını korum, h2 yide alta çakarım, sonra basarım backlinki basarım backlinki demekle olmuyor bu iş.
Bakın ben bu sektörde çok iyi ve kaliteli insanlar tanıyorum bu insanlar sabah akşam makale okuyarak, birşeyleri test ederek belli noktaya gelmiş insanlar. Bunu da sizin seo yoktur yaaa dediğiniz kavram çerçevesinde yapmıştır. Bugün iki backlink satanın kendine seocuyum demesi yüzünden seo kavramını hiçe saymak bence üzücü bir durumdur. Madem seo denen şey yok ise bunu farklı bir mantıkla yapabileceğinize inanıyorsanız, açın 50 tane sektör de hem de zorlu sektör de site seosuz yükseltin bizde size hak verelim. Onu da geçtim , backlink mantığına sığdırdığınız seoyu sadece backlinkle yapın ya da sadece makale ile yapın. Olmuyor beyler, sizin dediğiniz gibi yürümüyor bu tekne. Seo bütünsel bir işlemdir. İç seosu var dış seosu var, istikrar var plan var nizam var var oğlu var....
Bakın kimseye karşı kırıcı konuşmak haddim değil, lakin 2 tane saçma sapan bir kelimeyi kafaya çıkardım diye de herkesin seo uzmanlarını eleştirecek bir kalıba sokmasına gerek yok. Ben bugün photoshopu açıp kendi logolarımı kendim yapıyorum çoğunlukla, ahh sıfırdan mı hayır hazır vektör buluyor yap kes biç birşeyler çıkıyor. Ama ben bunu yapıyorum diye ya grafikerlik diye saçma birşey yok iki kes biç desem adamlara direk küfür etmek daha iyidir diye düşünüyorum. Aynı şey seo uzmanları içinde geçerlidir.
Umarım derdimi anlatmışımdır, 2 backlinke seoyu sığdırmaktan ve seo uzmanlarına karşı çok bilmişlik bir tavır almaktan kendinizi kurtarın....