addem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu mevzu bu şekilde giderse burdan adamı savunuyor konumuna düşüyorum yapmayın, hayal satma konusu tabikide öye haklısınız ona değindim zaten farkındaysanız, birazda bizim insanımızın bunu neden yaptığını tartıştım.Ayrıca adam türkiyede yaşamıyor diye biliyorum türkiyede yaşamayan bir adam eğitim seti için neden türkiyede şirket açsın.
hocam dol@ndirilan adamlarin cogu kolay yoldan yuksek fayda elde etmek isterken dol@ndirilir.
ben 500 dolara 10 bin dolar kar etmenin yolunu ogrenmek isteyen ahmaklara daha cok suc buluyorum.
ama sirketi amerikada kurmasinin nedeni sadece amerikada yasamasi degil. musterilerin yasal sikayet imkanini kisitlamak.
ama elbette memlekette essekler oldugu surece sirtlarina semer vuracak birileri cikacaktir.
adamlar 100 liraya cinsel organlarinin buyuyecegine, boylarinin uzayacagina inanabiliyorlar ve hic dusunmuyorlar bu is.bu paraya yapilsaydi herkes buna sahip olurdu.
ya da 5000 liralik telefonun 500 liraya alinacagina, zengin olma yolunun 500 dolara satilacagina inananlar dahs beter olsunlar.

lakin birileri kapisini kilitlemiyor hirsiza imkan veriyoe diye hirsizi elestirmekten de cekinmemek lazim.