itiraz iptal davasını benim bildiğim kadarıyla bankalar açabiliyor.
itiraz iptal dabasını ayrıca 30.000-40.000 tl arasında açıyorlar diye biliyorum araştırabilirsiniz.
benKonu sahibi arkadaşa bunları illa yap demiyorum daha önce yaşanmış bir olayı yansıtıyorum.
Sen konuyu okumamissin. Adam cihaz almis. Fatura telefon faturasi degil odemesine aracilik yapilan cihaz faturasi.
Arkadasim firma hakli. Riske girmissin ve odeyememissin. O telefonlarin parasini firma odedi ve sana satti. Sen odemedigin telefonlari kullaniyorsun. Sat telefonlari. Satabilecegin baska degerli esyalarin varsa onlari da sat borcunu ode.
Nasil millet olduk hayret ediyorum. Adam mal almis borca girmis borctan nasil kurtulacagini anlatan insanlar cikiyor.
Degerli kardesim bu sana ders olmus. Odeyecek durumun yoksa borca girmemek lazim. Simdi yapacagin borcun artmamasi icin elinde satabilecegin herseyi paraya cevirip borcu kapatmaya calismak. Avukata duserse odeyecegin para artacak ve faiz de islemeye baslayacak. Egee hic bir sekilde odeme gucun yoksa bekleyeceksin.
Firma sana taksit yapmaz, son derece de hakli, cunku zaten taksitini odemedigin icin kalan tum borcu istiyor.