Ayni seyleri forumda defalarca yazdim.
https://www.r10.net/1980828/2/aramizda-dropshipping-yapan-var-mi-.html
Nazım kaya benimde takip ettiğim birisidir.Özellikle youtube kanalında attığı birçok videoyu izledim izliyorum oldukça bilgilendirici şeyler var videolarında.Yalnız bu yazıyı kim yazdıysa boş beleş dediği mesleklere bakmanızı rica ediyorum " Girişimci, yatırımcı, kişisel gelişimci, reklamcı, pazarlamacı, drop shipping eğitmeni, sosyal medya uzmanı, YouTuber ".Bu düzende ilerleyen kişilerin en büyük yanlışı bir işi herkesin yapabileceğini yansıtıyorlar.Böyle birşeyin mümkünatı yoktur, bir işi herkes yapamaz.Birisine *********** diyorsa daha büyük kanıtlara gelmesi lazım.Yanlış anlamayın ben HİÇ kimseyi savunmuyorum sadece bu adam yanlış yapıyorsa yazıda daha çok yanış var onu demek istiyorum.Sattığı eğitim setinde neler var ben bilmiyorum ama youtube videolarında güzel şeylere değiniyor ben atlamadan izliyorum.
Bu bizim en büyük kanayan yaramız, eşimize dostumuza bir internet projesi sunsak kabul etmezler çünkü anlamıyorlardır internetten yada bilmedikleri iş olduğu için girmek istemezler.Ancak böyle kişileri görünce hemen atıyorlar.Ya kardeşim senin internet tecrüben yok, ticaret tecrüben yok, yabancı dilin yok gidiyorsun yurt dışında internet üzerinden ticaret yapmaya kalkıyorsun.
Daha nasil bir kanitla gelinmesi lazim?
Hayal satmaktan daha buyuk.dol@ndiricilik mi var?
P€nis buyutucu, meme buyutucu, boy uzatici krem satanlar, 5000 liralik telefon diye 500 liralik replikayi gonderenler ve dropshipping ile para kazanma vaadi satanlar arasinda ne fark var?
Dropshipping bir mal tedarik yani ticaret modelidir. Isletme fakuktelerinde alayini ogretiyorlar. Ama isletme fakultelerinde size zengin olacaginiz kesin para kazanacaginiz vaadedilmiyor. insanlarin gozleri boyanip sahte vaatler ile egitim satiliyor. Bu da benim gozumde dol@ndiriciliktir. Turkiye'de 14 gun para iadesi zorunlulugu oldugu icin egitimleri Amerikadan satiyorlar.