Ailenizle birlikte denmesinin sebebi, seçime katılım oranını arttırmak...
Öğleden önce denmesinin sebebi, oy kullanım yoğunluğunu, öğleden sonraya bırakıp öğleden sonrayı yoğun olarak seçim merkezlerinin yoğunluğunu almak...(Tekerleme gibi oldu)
Bir seçilmen, bir seçmene ailenele beraber beni seçmeye gidin demiş. Seçilmen seçenlere, ailenle beraber seçmezsen öğleden önce demiş, seçilmen, ailecek öğleden önce seçime gitmeyenlere neden ailenle beraber seçime gitmedin derse, seçilmen seçenlere öğleden sonra seçim için seçim yoğunluğuna kalırsın demiş.Seçilmen seçime giden seçmenlere bunu hatırlatmazsa, seçime giden seçmenler, seçim akşamı seçim memurlarına seçim sayımını geç yaptıracağı için, seçilmen seçime giden seçmenlere, beni seçmek için seçime gidip seçim memurlarına ben bir seçmenim öğleden önce oy kullanacagım deyip, seçime giden seçim memurlarına bunu söylemeden önce seçim pusulasını alıp seçim kabininde seçmeni seçebilmek için 4 adet seçmen pusulasına seçimle göreve gelecek seçilmişse seçim oyu vermek için öğleden önce seçime gitmelidir... ( Bu da benim cevap tekerlemem

) Okuyabilenler nerde?
Fakat bizim milletimiz, yapmayın denilen şeyi yaptığı için

muhtemelen öğleden sonra yığılacaktır. En azından önemseyenler öğleden önce bu younlugu hafifleteceklerdir.