1 Sonuçlar nereden çekiliyor. AA sonuçları mi ve anlık mi?
2 Site açtığında on tanımlı il olarak Sakarya gelebilir mi. İsterse kişi haritadan daha sonra değiştirsin ili.
3 TV kanalları kısmını ana sayfada haritanın üstüne almak, yanına da sohbet kısmını almak mümkün mü. Yani bir yandan TV izlerken bir yandan da alt kisimda seçim sonuçları akacak.
3 sayfa arasında insanlar geçmezler. TV mi işleyecek sohbet mı edecek. Ama 3 sayfada tek bir sayfa olursa hem kendi ili için sonucu takip eder hem TV izlerken hem de yorum yapar.
Bunlar olur derseniz ve saat 5 ten önce uyarlanirsa ben alabilirim.
Asus Zenfone 5Z cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1. İnternetteki tüm siteler Aa'dan çekiyor zaten alternatifini görmedim hocam

Bu seferki anlık değil fakat belirttiğiniz sürede bir içeriği yeniliyor bu yüzden ayrı tuttum zaten ekranları da
2. Javascript ile dediğiniz olayı denedim fakat sonuç alamadım. Yine de php ile dinamik olarak çekebilirim fakat adam Ankara'ya bakarken yenileme süresi dolduğunda tekrar Sakarya'yı görecek bu yüzden bu çözüm bana pek mantıklı gelmedi.
3. Bu sorunun cevabını 1.de verdim ekstra olarak reklam alanını arttırmak istedim scriptte bu yüzden böyle bir düzen kurguladım.
Ekstra düzenleme için bugün pek fazla vaktim yok, demoyu tekrar inceleyin eğer aklınıza yatarsa iletişim bilgilerim profilimde mevcut hocam
İyi günler