Merhaba,
Küçük bir muhasebe ofisimiz ve müşterilerden alacaklarımız var. Her personelin kendi ilgilendiği müşterileri var. İstiyorum ki ilgili müşterinin xx/xx/xxxx tarihli bakiyesi sisteme yüklendikten sonra, o firma ile ilgilenen personel ( firmalardaki bakiyeler, herkese açık, sadece yöneticiler ve ilgili personelde açık şekilde ayarlanabilmeli ) ilgili bakiye dökümünü ( pdf, kendi kasa programamızda zaten var, sadece otomatik sistem ilgili pdf ' yi bir üst metin ile mail atsın yeter ) firmadaki tanımlı mail adresine mail atabilsin ve telefon ile ne zaman görüştüğüne, hangi güne ödeme sözü aldığına dair not alabilsin. mail atıldığında sistem otomatik olarak 28/03/2019 , 15:00 ' da ekstre mail atıldı diye ilgili carinin bakiye takip ekranına bunu işlesin.
personel firma yetkilisini aradığına dair bilgi girişi yapmak istediğinde ise, saat ve tarih otomatik gelerek , xx kişisi ile telefonda görüştüğünü belirtsin ve belli güne ödeme sözü aldıysa, program kendi içerisindeki bir takvime ilgili ödeme sözünü kaydetsin ve ilgili tarih yaklaştığında ( örneğin 1 gün önce ) ve o gün geldiğinde de hem yöneticiye , hem de personele mail ile ödeme sözünü hatırlatsın.
- firmalardaki bakiyeler yüksekten düşüğe, en son iletişim kurulandan-en eski iletişim kurulana ve ödeme sözüne , aylık muhasebe ücretinin belli katlarına göre sıralanabilsin. örneğin muhasebe ücreti 2 ay birikmediği sürece o kişiye hatırlatma gönderilemesin gibi.
çok mu detaylı anlattım bilmiyorum, işin özü, alacağımız olan firmalardaki parayı ne zaman ödeyeceğine dair bir adamı arka arkaya 2 personel arayıp sık boğaz etmesinin önüne geçip, ilgili iletişimi kayıt altına alabileceğim ve günü geldiğinde bize hatırlatabilecek bir script istiyorum.
Teşekkürler.
Merhabalar, Dilerseniz işinizi en uygun fiyata iş sonu ödeme şeklinde yapabiliriz konumuza göz atabilirsiniz..
https://www.r10.net/ilan-panosu/2015...e-11088-a.html