Öncelikle geçmiş olsun hekese, ya sen nasıl bir şeysin Ahmet abi bana dedi böyle bişi yapcaz diye ben demedim mi size niche falan sakın girmeyin o işler yaş iş diye... Dinlememiş gitmişsiniz var ya hiçbir şey demiyorum sana ya gerçekten bak S:

gokhanpolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar tekrardan merhabalar, @Kilic; için verilen geri dönüş süresinin azami süreye ulaştığını düşünüyorum. Bu nedenle dava açmananın en mantıklı tek yol olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu konuda sizlerden ricam var nitelikli dolandıırıcı olması adına sizlerden
TC No :
Ad Soyad:
Adres (Vermek isterseniz):
Cep No:

Bu bilgileri istiyorum bunları dava dosyasına ekleyeceğim. Benim zararım hepinizden daha az ama ne kadar olsada kimse kolay kazanmıyor. Forumda emsal teşkil etmesi içinde dava dosyasını açmak en makul karar olacaktır. He bide varsa elinizdeki bilgileri paylaşırsanız sevinirim. Bide bunları konu altına cevap olarak değilde mail adresime gönderirseniz daha iyi olacaktır.
@Coskun; hocam sizdende tecrübe ve fikir olması adına önerilerinizi,
@Tasarimix; hocam sizdende elinizdeki tüm bilgileri bana pm veya mail olarak atmanızı isteyeceğim.
Mail adresim : gokhanplt.com@gmail.com

Toplam Mail Atan Kişi Sayısı : 5

Arkadaşlar bilgi vericekler pmden nasihat vericekler diğer konuları bulup ordan nasihat versinler yorum kalabalığı olmasın