Telaşınız yerinde bir telaştır, uyarınızında çok gerekli bir uyarı olduğunu düşünüyorum.
Bazı insanların 2 yüzü olabilir fakat insan bir şekilde kendini belli ediyor bir noktada.
İnsanlar ne kadar ticaret yaparlarsa yapsınlar para, borç veya başka birşey onları farklı şeylere sürükleyebilir.
Bu durumu oluşturan insanın kişiliği, insanlara bakış açısı, yardım severliği ve işine olan sevgisidir.
R10 benim ve birçok kişinin Türkiye'ye hatta buradan benim de yaptığım gibi dünyaya açılmasındaki etkileyici bir kapı.
Kimi insanlar insanları kandırarak belli noktada paraya ulaşır, işini sevmez insan dolandırır.
Kimi insanlar da işini severek yapıp hak yemez, marka olur, dünyaya duyurur ismini.
Televizyon reklamları gibi, zamanın Flash tv'sinde yapılan çakma markalarla sürülen telefonlar. O kandırılan büyüklerimiz, amcalarımız, dedelerimiz.
Ama her zaman işini severek yapan ve hak yemeyen, insanları kandırmayan markalar ayakta kalıyor, Apple gibi Samsung gibi.
Bu kabuğu kırmak, çok çalışıp Türkiye pazarından büyük markalar çıkarmak elimizden geleni yapmalıyız.
Hak yiyen insanların eninde sonunda parasıda biter, dostlarıda.
Çok çalışacağız, insanlara yeniden güven vermek için.