Geçmiş olsun. Ben bi kaç haftadır bu forumda bir çok konuda bunu belirttim. Satılan aboneler falan bi gün gelecek patlak vericek diye. Çünkü Youtube'un yeni politikalarına göre yapay abone kasmak satın almak kural ihlalidir. Ve bunu bile bile hala satışını yapanlar var. Onlar haram lokma yemekte , hem maddi hem de manevi ************** yapmaktadır. Daha önceden çok kez kınamıştım. Burada tekrar kınıyorum kendilerini. Abone satışı kural ihlaline sebebiyettir. Abone satın alan kanallara geçmiş olsun.
Bizde bunu yapmakla haram lokma yiyoruz dostum.
Keske youtube da biraz daha algoritma uzerunde calissa // yada bu is uzerinden para kazanma yolunu acmasa - cunku bu bir sistem.
dogal yol ayri birsey ; ama kaplanin kicini isirma sahnesi 20M izlenmis diye tum Turkiyenin karsisina cikiyorsa - bu iste bir bi yenigi var sozu hakli cikiyor
Yani ridvan dilmen programini yaptigi gibi ayni gece karsima 50k izlenmis sekilde video nasil en onde cikar?
=)
evet cikar youtube bunun onunu aciyor - durustluge iraden ne kadar el veriyorsa
Konuyu cok dagitmadan abone sayilari 2kdan 1k dusen arkadaslar var mi? yanlizca ben miyim merak ediyorum
Tum arkadaslara katilimlari icin tesekkur ediyorum.