Smm paneli olarak sosyalfor scriptini kullanan arkadaşlara uyarımdır. Bugün script denemelerini yaparken gördüğüm kritik hataları paylaşayım dedim. Sizde kontrol edin derim.
- Kısmi tamamlandı durumunda iade edildiğinde kullanıcıya fazla bakiye atmakta. Örneğin; 1 tl bakiyesi olan üye 0.90tllik takipçi hizmeti aldı. Ve kısmi tamamlandı olarak bitti. 0.50 TLlik de iadeyi otomatik bakiyeye aktardı. Bu durumda üyenin bakiyesi 0.10 tl kalmışken iade edilen tutarla 0.60 tl olması gerekirken 1.50 tl olmakta. Bu kritik bir hesaplama hatası. Kullananlar kesinlikle baksın derim.
- İptal edilen siparişlerde de fazla iade ediyor diye bir arkadaşımız demişti.
- Sipariş alındı sipariş durumunda iken sipariş tamamlanıyor ancak hala sipariş alındı olarak gösteriyor. (Bu hata değil sanırım karşı api çekilen sitede aynı durum söz konusu.)
- Kullanıcı Sipariş verirken onayla butonuna tıklayınca 10-15 saniye siparişin tamamlanmasını bekliyor.
- Netgsm apisi toplu sms yollamıyor. Ayrıca admine smsle bildirim de gitmiyor.
- Yönetim panelindeki istatistikler hatalı gösteriyor.
Sizin de keşfettiğiniz hatalar varsa belirtirseniz en azından
@SosyalFOR; bu konuyu ilettiğimde topluca sorunları görürler. Malum destek sistemleri aşırı yavaş!
Tüm mağdurlar o kadar para ödemişssiniz,az buz değil 500 TL.
Bu forum üzerindede satın alan bayağı bir kişi var.Sorunların listesini çıkartıp iyi bir yazılımcıya hızlı bir şekilde düzelttirebilirsiniz domain lisanslıdır muhakkak ancak funcitions lisanslıdır bir tek geliştirme yapılıyordur büyük ihtimal.
Scripti aktif kullanmak isteyenler toplanıp adam başı 10 ' ar 20 ' şer tl vererek bir yazılımcıya düzelttirip kullanabilirsiniz sadece bir tavsiye vermek istedim.