Merhaba,
Küçük bir muhasebe ofisimiz ve müşterilerden alacaklarımız var. Her personelin kendi ilgilendiği müşterileri var. İstiyorum ki ilgili müşterinin xx/xx/xxxx tarihli bakiyesi sisteme yüklendikten sonra, o firma ile ilgilenen personel ( firmalardaki bakiyeler, herkese açık, sadece yöneticiler ve ilgili personelde açık şekilde ayarlanabilmeli ) ilgili bakiye dökümünü ( pdf, kendi kasa programamızda zaten var, sadece otomatik sistem ilgili pdf ' yi bir üst metin ile mail atsın yeter ) firmadaki tanımlı mail adresine mail atabilsin ve telefon ile ne zaman görüştüğüne, hangi güne ödeme sözü aldığına dair not alabilsin. mail atıldığında sistem otomatik olarak 28/03/2019 , 15:00 ' da ekstre mail atıldı diye ilgili carinin bakiye takip ekranına bunu işlesin.
personel firma yetkilisini aradığına dair bilgi girişi yapmak istediğinde ise, saat ve tarih otomatik gelerek , xx kişisi ile telefonda görüştüğünü belirtsin ve belli güne ödeme sözü aldıysa, program kendi içerisindeki bir takvime ilgili ödeme sözünü kaydetsin ve ilgili tarih yaklaştığında ( örneğin 1 gün önce ) ve o gün geldiğinde de hem yöneticiye , hem de personele mail ile ödeme sözünü hatırlatsın.
- firmalardaki bakiyeler yüksekten düşüğe, en son iletişim kurulandan-en eski iletişim kurulana ve ödeme sözüne , aylık muhasebe ücretinin belli katlarına göre sıralanabilsin. örneğin muhasebe ücreti 2 ay birikmediği sürece o kişiye hatırlatma gönderilemesin gibi.
çok mu detaylı anlattım bilmiyorum, işin özü, alacağımız olan firmalardaki parayı ne zaman ödeyeceğine dair bir adamı arka arkaya 2 personel arayıp sık boğaz etmesinin önüne geçip, ilgili iletişimi kayıt altına alabileceğim ve günü geldiğinde bize hatırlatabilecek bir script istiyorum.
Teşekkürler.