Arkadaşlar selam,
Bu arkadaşın Niche çekilişi konusunda site kazandım. AdSense hesabım o zamanlar olmadığı için kendisine sende kalsa sitede bana ödeme yapsan olur mu dedim kabul etti. Kendisinden düzenli olarak 500 TL kadar (3-4 ay) ödeme aldım. İlk başlarda 1-2 günlük kazancı var dedi ancak ben ne analytics ne de bir şey kurdum. Her şey ondaydı yani. Sadece ödeme günleri bana ödememi yapıyordu.
Şimdi ben sürekli para gelecek sandığımdan dolayı ilk 3 ödeme değil de geçen ayın ödemesinde elden aldığım borç gibi bir şey yazdırmıştım bunun açıklamasına. Oysa ne görüşmüşlüğüm oldu ne de bir şey. Böyle yazdırmamın amacı da vergi olaylarından dolayı o tarz yaz demiştim. Hatta bu ayın ödemesini de öyle açıklamalı yap diyecektim ki kayboldu ortalıktan. Yani ne site, ne kazanç bir şey kalmadı. Tabi benim para verip ettiğim yok o ayrı.
Büyük ihtimal dava olduğunda bende çağırılacağım. Orada da belirtirim bunu.
Benim anlamadığım şey bu adam bana neden ödeme yaptı? Ki ödeme gelince misal geldi senin para diye bilgi veriyordu bana.
Bana ödeme yaptığı hesap numarası vs verebilirim. En para üzerinden yolladı zaten hep.
Bursa'ya ailesinin yanına geliyordu diye biliyorum. Misal benim ödeme ne oldu dediğim de Bursa'dayım geri döneyim yollarım vs diyordu. Yurt dışında bir şirketi olduğunu hatta vergiler burada çok düşük o yüzden burada şirket açtım dediğini de hatırlıyorum. Hatta kız arkadaşı mı, eşi mi ne yabancı bir kadın. Editör ekibim vs de var demişti.
Onun dışında aylık kazancını sormuştum misal 200-250k kazanıyor dursun demiştim. Öyle olsa emekli olurum demişti. O zaman 100-150 bin civarlarında bir kazancın var sanırım dedim evet demedi ama böyle geçiştirir gibi kabullendi sanki.
Aylık 500 - 500 atınca tatlı geldi tabi bana da bende 2-3 site yaptıracaktım Allah'tan yaptırmadım.
Ortada çok büyük paralar var peşini bırakmamak lazım.
Herkese geçmiş olsun.
Pm gönderdim hocam.
Size yaptığı havalelerin dekontlarını bize de atarsanız Savcı o hesaplar üzerinden takip yapabilir.