Ben kendisi ile wmar*cında tanışmıştım sonra r10 üye oldu konusuna ilk yorum atanlardan biride bendim ben kendisinden sadece makale hizmeti almıştım başta siteyi tamamen kendim hazırlamıştım kendisi bana domain önerisi yapmıştı güzel bir domain önerdi niche için sonra 500 kelimesi 15TL den makale yazdırmaya başladım kendisine özgün diyordu fakat spin mi yapıyordu kendimi yazıyordu anlayamıyordum ingilizce özgünlük kontrol siteleri özgün diyordu hep neyse işte makale yazdıra yazdıra 500TL masraf yaptım sadece sonra makale yazımı durdu site açıktı hit v.s uğraştım çekmek için reddit v.s önermişti bi türlü çekemedim o site aylarca açık kaldı ama kazanamadım bende alman adsense olmadığı için onun ayarladığını kullandım günde 1 2 tık gelmeye başladı siteye tık başı 1 2 euro geliyordu 100 euro ya kadar çıktı bir süre sonra sonra adsense ban yedi ödeme alamadım sonra başka adsense bağlicaktı aynı siteye baya bekletti domain onay almadığı için makaleler özgün değil mi neden almıyor dediğim de özgün diyordu
neyse bi süre sonra bu bana niche site hediye etmek istedi elinde bekleyen pek bakamadığı bir site bu siteye redditten günlük 200 300 hit geliyordu r10 dan tuttuğu biri tüm sitelerine toplu çekiyormuş belki size garip gelecek ama hediye ettiği site aylık 70 100 euro arası bırakıyordu böyle bir siteyi bile hediye ettiği için parada çok gözü olmayan iyi insan olarak gördüm neyse bu siteden sadece 1 defa ödeme alabildim hediye ettiği oda 71 euro onun hesabına gitmişti googleden para oda bana yollamıştı 20 30tl eksik yolladı google kestiği için o ödeme dışındada adama diğer ödemelerde ulaşamadım bi 101 euro daha biriktiğini atacağını söylemişti bu ay site hediye olduğu için 50 euro bile atsa bana iyi geliyordu
İçinizde tek amorti yapan verdiği parayı benim galiba gerçekten hiç beklemiyordum böyle bir şey yapıp kaçacağını umarım arkadaşların mağduriyeti giderilir umut fakirin ekmeğidir derler.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun ALLAH'ın adaleti sonsuzdur elbet hak eden hak ettiğini alır.