fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam butik den sattığında para ödüyerek alacağı için ürün anlamında zararı olmaz.
He gittigidiyor da 10 ürün ekleme hakkı var ve her birini 5 tl den ne çıkarma reklam verse (toplam 50 tl) eğer hiç satış yapamadı ve hocam sizin dediğinizi yaptım zarar ettim derse iban göndersin 50 TL sini hemen gönderirim.
50 TL den bahsetmek için bu kadar yazı yazmam bile gereksiz ama arkadaş denesin eğer o parası yanarsa ben göndericem.
hiç satış yapamadı 50 tl gitti birde daha kötüsü atıyorum 100 tl ye gg den çantayı sattı gitti 60 tl ye çantayı satın aldı yolladı alıcı ürünü almadı kargo geri geldi ne olacak kargo masrafları ortada e para gg den hemen hesaba işlenmiyor
gitti 100 tl kötü niyetli insanlarda var çantayı kullanır 2 gün sonra işi bitti iade eder.birde butik iade almazsa çantayı ayrı bir kaos olur eldeki avuçtakini böyle riskli şeylere vermek akıl kârı değil

instagram yine öyle sosyal medya yalan bir dünya unutmayın

pazarda çorap satsa daha kârlı iş yapmış olur ve yine diyorum her insan e ticaretçi olamaz yada ticari zekası olmayabilir insanlar kabiliyetine göre işler yapmalı yada olmuyorsa çalışıp para kazanıp önce moralini yükseltmeli