Sevgili seo uzmanı ve seoculara laf sokan arkadaşlar aslında herkes her dilden konuşuyor ama anlatış biçimleri farklı. Ya ben seoculara karşıyım gibi mantık hatası ile konuya yaklaşmak zaten bence abes bir durum. Seo uzmanı nedir ? Arama motorları konusunda bilgi sahibi olmuş ve buna istinaden siteleri iyi yönetip bir yerlere getiren bir kişidir. Bu sensin benim herkes olabilir. Yani bunu önce bir geçin...
Sonrasında makale konusuna gelelim, aslında bu hususa sadece takılan sizlersiniz ve 2 hit gelince ya ben buna karşıyım ya bu çok saçma bir tez gibi yaklaşımları yapanlarda sadece sizlersiniz. Seo da makale olmazsa olmazlardandır. Bunu şekillendirmek ise tamamen size kalmış. Bu makale 5000 bin kelime de olur 50 kelime de. Bunun önemi verdiğiniz mesajdır. Kalkıp 5000 bin kelime yazıp saçmalarsınız tabi ki bunun bir etkisi yok. Ama 5000 bin kelimelik akıcı ve bilgilendirici makale yazarsanız bunun getirisi oldukça çoktur.
Site de kalma süresini etkiler seo için en önemli etkendir.
Yazınızı beğenilirse sosyal etkileşim alır.
Farklı alanlar da kaynak gösterilir, doğal backlink olur.
Şimdi siz kalkıp diş ağrısına ne iyi gelir yazısında , merhaba arkadaşlar diş ağrısı aslında hepimizin çektiği falan fıstık gibi bir giriş yapıp 300 kelime sadece saçma sapan bir yazı yayınlarsanız bunun size yan etkisi çok olur. Şahsen ben bile bu tarz girişlerde sövüp çıkıyorum. Diş ağrısına ne iyi gelir de başlıklar altında kısa kısa açıkla geç gitsin. Ne gerek var gevelemeye.
Yani kısaca demek istediğim şu, başarmış olduğunuz bir konu diğer konuyu öldürmez. 50 kelime de iş yapar 5000 bin kelime de. Burada önemli olan sizin ne verdiğinizdir.
Doğru, aynı şeyi söylüyoruz.
Aralığı 300 kelime 500 kelime arası vererek hata yaptım aslında

Dediğin gibi 50 kelime makalede iş yapar 5000 kelime makalede.
Ama bu makalenin doyuruculuğuyla ilgili bir durum. Kullanıcı 50 kelimede almak istediğini aldıysa geri kalan kısım önemsizleşir.
Aslında seo uzmanlarına karşı değilim sadece herkesin kendine seo uzmanı diyip bilgi vermesine karşıyım.