Arkadaşlar tekrardan merhabalar,
@Kilic; için verilen geri dönüş süresinin azami süreye ulaştığını düşünüyorum. Bu nedenle dava açmananın en mantıklı tek yol olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu konuda sizlerden ricam var nitelikli dolandıırıcı olması adına sizlerden
TC No :
Ad Soyad:
Adres (Vermek isterseniz):
Cep No:
Bu bilgileri istiyorum bunları dava dosyasına ekleyeceğim. Benim zararım hepinizden daha az ama ne kadar olsada kimse kolay kazanmıyor. Forumda emsal teşkil etmesi içinde dava dosyasını açmak en makul karar olacaktır. He bide varsa elinizdeki bilgileri paylaşırsanız sevinirim. Bide bunları konu altına cevap olarak değilde mail adresime gönderirseniz daha iyi olacaktır.
@Coskun; hocam sizdende tecrübe ve fikir olması adına önerilerinizi,
@Tasarimix; hocam sizdende elinizdeki tüm bilgileri bana pm veya mail olarak atmanızı isteyeceğim.
Mail adresim :
gokhanplt.com@gmail.com İlk girişim yapılmıştır bende olan bilgiler ile gelir idaresi başkanlığına bilgi verilmiş olup kişi hakkında tahkikat başlatılmıştır. Toplam Mail Atan Kişi Sayısı : 8
ben de mağdurum. 1700TL ödedim 30 Ocak'ta halen sitemi teslim alamadım.
1700 lira siteyi hala alamadım İl: Bursa
Ben de mağdurum 15.11.2018 tarihinde odeme yapildi. 1 adet niche site hizmeti 1700 TL. Hala sitemi teslim alamadim. İl: İstanbul - Pendik
Bende 2 site için paytr ile ödeme yaptım 2750 TL ödedim.Siteleri teslim almadım, bana sattığı siteleri iki farklı kişiye de satmış.
Yer : İstanbul
Selamlar bende mağdurum 9 Şubatta ödeme yaptım. Siteyi teslim almadım. Bana sattığı siteyi aynı anda başkalarına da satmış.
6500 TL Niche Site
Edit : İl İstanbul
2 tane kazançlı site için ödeme yaptım fakat adsenseler banlandı. hitler fakeymiş.
zarar: 26.200
istanbul-kartal
30 adet site için anlaşılmıştı çok olmadı. Ayrı olarak 1 niche sitenin iade tutarı da içinde. Toplam 30.292 TL Çanakkale
1700 tl ilk niche siteden sonra telafisi olarak vercem dediği siteye 500 tl lik yatırım yaptım makale, seo paketleri toplam zararım 2200 tl. İstanbul da yaşıyorum.
1750 TL ödeme yaptım niche site için 2.5 ay boyunca süründüm maalesef. Şehir İzmir.
12000 TL 1. Site için geliri 2 gün önce durdu bot ile tıklama yaptırıyormuş google organik hit devam ediyor.
15000 TL 2. Site için verdik ortak olarak aldık sitenin sadece domaini aldık hostu alamadık başka arkadaşa da satmış aynı siteyi. ev adresi ve bir çok şeyini bulduk savcılığa suç duyurusunda bulunup gerekeni yapacağız.
zarar 27.000 TL Şehir İstanbul
1 adet niche 1500 tl - Çanakkale
1 site :
@muslumozer; bu beyfendi arkadaşla dün görüşmüş kendisi söyledi ama nasıl ulaştın , nerden görüştün dediğimizde cevap vermeyip kaçtı, ayrıca arkadaş bu @kılıç denen adamla rakı masasına oturmuşluğu var. bence bu adamın adı dava dosyasında geçmeli.
@muslumozer;
birazdan ss ekleyecegim
1500 TL Niche Site
Edit : İl Malatya
Kendisi dönüş yapmaya niyetli değil . Bizde delilleri toplayıp savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdik .
4000 TL
Bartın .
1 Adet Niche site aldım. 1700 liralıkta paketini satın aldım bende ortada kaldım.
1400 Tlye de bir site ben almıştım

teslim etmedi
1700 tl lik bir site siparişi verdim 2 buçuk ay önce. istanbul'dayım.
3000 TL'ye 2 niche site siparişı verdik burdan yakın arkadaşım GRADO ile. Siteleri teslim etmedi. İl Elazığ.
1700 TL
1 Adet Niche Site
Konya
Gelişmelerden haberdar edin. Kimler nasıl ileitşim sağlıyordu bilmiyorum ama. Genelde whatsapp üzerinden yazıyordum. 2 Gündür iletilmiyor mesajlar...
1500 TL ye bende bir adet site için , havale olarak ödeme yaptım
Bir adet site için bende 1700 TL ödeme yapmıştım.
18.200 TL Niche Site
Yer: İstanbul
3000 TL Niche site için kredi kartı ile ödeme yaptım.
Böyle bir adilik yapacağını tahmin etmiştim. Zira daha önce aynı hizmeti veren diğer üyelerde benzer yöntemlerle dol.andırmıştı.
Bankaya başvuralım öncelikle. Deneyen var mı?
Konuda tutar belirten herkesin rakamlarını topladım.
Toplam 366000 TL çıkıyor şuana kadar yazanlardan.
Bir arkadaş 220800 tl dol.andırıldığını yazmış.
Daha yazmayanlarda vardır.
Dava açılacaksa bende davacıyım.
Ayrıca onun konusuna olumlu dönüş bırakıp, para aldığını iddia edenlerde sorgulanmalı ve davaya eklenmeli. Onlar yalan söylediyse, onların mesajları bizi aldatmış oldu.
Arkadaşlar bilgi vericekler pmden nasihat vericekler diğer konuları bulup ordan nasihat versinler yorum kalabalığı olmasın