Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslına bakarsanız saçma değil, olması gereken bu.Çünkü, bu hususta şeffaflık ön plana çıkmaktadır. Ama gel gelelim en büyük sorun insanların karaktersiz olmaladır. Misal benim hediyelik dükkanım var elemanın biri gelmiş bir yıldız vermiş gitmiş. Eyvallah da sen kimsin sana satış yapmamışım. Bende altına düzgün bir yorum yapıp geçtim zaten. Ama insanların bir yer hakkında iyi veya kötü yorumlarının göz önünde olması lazım ki işletmeler buna göre kendilerine çeki düzen vermeli. Ama dediğiniz gibi etik olmayan durumlar muhakkak var ve emin olun bu genellikle Türkiye de yaşanmaktadır.
O yüzden bu konuda yapılacak pek birşey kalmıyor. Çok irdelemek isterseniz size yorum yapanı bulmaya çalışıp derdini dinleyin, tabi gerçek profil ise.

Ama insanların bir yer hakkında iyi veya kötü yorumlarının göz önünde olması lazım ki işletmeler buna göre kendilerine çeki düzen vermeli.

Bu kısma bende %100 katılıyorum.
Gelen yorum sahte profil gerçek değil etik olmayan durum 15 kişi çalışıyor herkesin ekmeğiyle oynuyor resmen. Neyse Teşekkürler yorum için