Merhaba.
Yaklaşık 10 yıldır
r10.net forumunda bulunuyorum. Çok sıkıntılı dönemler geçirdik, güzel dönemlerde oldu. Çoğu zaman haksızlığa uğradığımı düşündüm, belki de işimi yapmama çok fazla arkadaşımız engel oldu. İllaki insanı mağdur ettim etmişliğim oldu istemeden, ancak hatamı telafi etmesinide bildim. Şöyle söylemeliyim ki Aynı işi yaptığımız firmalardan dahi beni kötüleyici yorumlar geldiğide oldu hatta hala duruyor yorumları ancak hiç bir zaman kendilerine aynı şekilde yaklaşmadım hakkım helaldir yine de sağlık olsun. Neyse ki sonunda beni yıldırdılar yaklaşık 5-6 aydır
@nettacompany; hesabımıza giriş yapmıyorum ve hiç bir şekilde forumda ticari konumda bulunmuyor hepsi kilitli. Bundan sonra ki süreçte de firmamın ve hizmetlerinin forumda bulunmaması için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Zaten firmamın gelirinin %80'lik kısmını reklamlar ve sosyal medyadan sağlıyoruz %10lık kısmıda referans.
@Hagiwhat; adını bilmiyorum abimin son zamanlarda çok fazla görüyorum ve farkediyorum. Kendisini gayet sıcakkanlı ve samimi görüyorum. Belki de daha önce beni hiç anlayan yada dinleyen biri olmadı diye kendisi bu kadar samimi geldi.
Az önce bir konumu güncellediğimde konum üste çıksın diye 2 kere ard arda post attığımı gördüm güncel postu bunu gerçekten farketmeden yapmıştım neyse bu önemli değil lakin kendisinin yorumumu silip ve güncellediğini gördüm eski yorumumu. Yani bu zamana kadar hiç böyle birşey görmedim genelde Pat diye banlanırdım zira firma hesabımda bunlarla hep karşılaşıyordum yaklaşık 30 kez ban yemişimdir
Ayrıca bir kaç yanlış hareketimde ban atmak yerine özellikle pm atıp uyarıda bulundu yanlışımdan dolayı bunu daha önce hiç görmedim.
Bir diğeri ise denk geldikce şikayet konuları ve diğer sorun yaşamış üyelerin konularında ki adaletli yorumlarını gayet mutavazi yorumlarını gorunce inanın sebebini bilmiyorum ama duygulandım.
Yaşa
Hagiwhat
NOT : Diğer mod abilerim, kardeşlerim de işlerini hakkıyla yapıyorlar eminim. Onlar da bizler için adil ortam ayarlamaya çalışıyorlar yanlış anlaşılmasın hepsinin yeri ayrıdır.
Kusura bakmayın az da olsa içimi döktüm, umarım ban yiyecek bir konu açmamışımdır yada nebileyim istemeden kötü birşey söylememişimdir.