savcılıktan gelen yanıtta kovuşturmaya yer yoktur deniliyor.
haram zehir zıkkım olsun.
Bana gelen sonuç da buna benzer bir şey. Yani biz de YATIRIM AYAĞINA PARA TOPLASAK, yasal bir sorun çıkmayacak.
Şahin Boztepenin aslında oto parçası satmadığı, aldığı paraları çiftlikbankta değerlendirdiği izlenimi uyandırıyor. Zaten tam da çiftlikbank operasyonu anında Şahin Boztepe de patlamıştı.
ARABA PARÇASI SATIYORUM DİYEREK PARA TOPLAMAK, BU PARAYI ÇİFTLİKBANKTA DEĞERLENDİRMEK DOLA**CILIK OLARAK GÖRÜNMÜYOR. Benim anladığım bu, yargının söylemek istediğinden bunu anlıyorum.
Eskiden gazetelerde RE YÜZÜĞÜ gibi saçma sapan acayip ürünlerin reklamı yayınlanırdı. İnsanlar şans getirecek diye böyle şeylere para verip alırdı. Tiyatrocu defne yalnız bile bu ürünlerin reklamlarında resmi vardı.
Gazeteler bu GİRİŞİMCİLERİN reklamlarını hiçbir sakınca görmeden yayınlıyordu. Devlet de hiçbir şey yapmıyordu.
Başka bir acayip olay da 0900lü hatlar. Türk telekomun verdiği bu hatlarla insanlar saçma sapan hizmetlerle knadırıldı, milletin parası söğüşlendi. Cin**lik, hediye gibi konularla bu hatları arayanlara yüklü fatura geliyordu. TT bu işten ihya oldu.
En sonunda bazı uyanıklar bu sistemi kullanıp bu sefer devleti soymaya başladılar.
Halk soyulurken hiçbir şeyi umursamayan devlet, kendisi soyulmaya başlayınca 900lü hatları komple kapattı.
Başka da bir şey diyemiyorum. Tüm bu olyların birkaç ortak noktası var da işte...