Hizmet alırken bu gibi olaylar belirtilmiyorsa kullandığınız firmayı bırakmanızı ve para iadesi istemenizi öneririm. 10 dakikada 1 GB dosya indirme neredeyse hiçbir şey. Ben üzerinde çalıştığım bir yan projede Heroku'nun one-off dynolarını kullanıp dakikalar boyunca 20-30MB/s hızlarda upload yapıyorum. Bana hiçbir şekilde şu kadar kullandın, ya da çok kullanıyorsun hız kısıtlaması uygulayacağız gibi ihtar yollamadılar. Böyle durumlar firmanın seviyesini yansıtır.
Haklısınız aslında ama 3 aydır hizmet alıyorum bu firmadan destek ve ilgilenmeleri konusunda şikayetim yok. Şuanda anlaşamadığımız nokta baştan ne amaçla kullanacağımı belirtip öyle almama rağmen up/down kategorisine beni almaları ve bu yüzden hattı limitlemek istemeleri. Israrlarına devam ederlerse başka yer ile çalışırız bu kadar basit

Konuyu açmamda ki amaç acaba ben mi yanlış yapıyorumu anlamak idi. Genel olarak anladığım bana AKN vs bahsetmedikleri ve sözleşmelerinde falan yazmadığı için en başta ne amaçla kullanacağımı belirttiğim için şuan haklı taraf benim. Çözüm üretirlerse devam, üretmezlerse başka yere geçeriz olur biter