Birincisi Google Adw dolandırma gibi bir söz konusu yok. Google zaten hemen hemen herkese bu kodları ücretsiz olarak dağıtıyor. Dolandırılyı göze alarak ve o kodu sadece o hesaba tanımladan yapıyor bunu üstelik. BU dolandırma değil, Google'ın kendisinin istediği ve amacına ulaştığı şeyin kendisidir. Harcarsın indirim sonra geçerli olur. E hazır gelmişken kendine de engel olamazsın ve harcamaya devam edersin. Kendileri pazarlamanın bir strajesi olarak karşımıza çıkar.
İkincisi, bu arkadaşların yaptığı etik bir şey mi? Hayır ama ************** veya yasak mı? Mantıken ona da hayır. Sonuçta bir çok mağazanın indirim kodu ücretsiz alınmış iken burada parayla satılıyor. O kodda bu arkadaşa gelmiş ihtiyacı yok satıyor. Ama 256 lira harca 100 lira kazan kupon koduna hiçbir aklı başında insan zaten 250 lira vermez. Teorik olarak dengesizdir. Google ADW hesabınız varsa mailleri kontrol ediniz ara ara Google böyle ufak jestler yapar. Parayla almayın oradan kullanın.
Üçüncüsü ne google adw ne de ads kullanmıyorum, kuponu da satmıyorum ve satan bir insanda tanımıyorum.
Sadece sorunuza forum kuralları olarak değil, insan gözü ile bakış açısından cevap veriyorum.