https://www.google.com/intl/tr_tr/partners/about/
buyrun hocam tam olarak buymus sanırım biz alalı yıllar oldu bulmak vakit aldı. ads iş ortağı diye arayın sonucu bulursunuz sizlerde. ayrıca eğitim vs işlerini halleder bayi olursanız siz istediğiniz kişilere alt bayilik verebiliyorsunuz. alt bayiliğin kazancıda coğunluğu bir hevesle uğraşıp çıkamıyor reklamı sizi arıyor cıkamadıgı ıcın sız cıkarsınız müşteriniz artıyor. yaklasık 30 kadar eğitimi vardı diye hatırlıyorum. bide alt bayileriniz reklam verdi hesap banlandı diyelim size bir etkisi olmuyor.
KANIT İSTEYEN ARKADAS BİRAZ ARAŞTIRSIN "ADS İŞ ORTAĞI".
4 Yıldır 300k+ ödeme yaptık, + yıllardır premium partner olan arkadaşımdan sordum böyle bir şey yok diyor. Dediğiniz bayilik sistemi değil googlenin partnerliği zaten diğer arkadaşta partner.
Ben sektör bazlı olarak % olarak çalışıyorum.
Legal sektörler için %10 - Geri dönüşümlü projeler için %15 alıyorum.
İllegal sektörler için sektöre göre değişecek şekilde %25 - %50 arasında değişiyor.
+ olarak buradaki arkadaşlar kurallar okumamışlar ama ben net olarak belirteyim, kupon kodu satışı yasak. yani ücretsiz bir şeyi müşterinize ücretle satamazsınız diyor r10 yönetimi. çok kupon kodu kullanmada hesabınız sistem atlatma politikası sebebiyle ban yiyor ve geri açılmıyor.