hocam buradaki
https://help.instagram.com/contact/552695131608132 instagram hesap gizliliği hakkında bir ticket sistemi mevcut ve orada "benim iznim olmadan kullanıyor" "hesabım saldırıya uğrandı" türkçe çevirdiğimiz zaman bu kelimeler ortaya çıkıyor ve size soruyorum instagramın böyle bir hizmeti var ve ben havuza girdim diyelim SÖZDE HAVUZ SÖZLEŞMEsini okudum e instagramın "benim iznim olmadan kullanıyor" butonu havuzun sözleşmesinden dahamı üstün
Konudan konuya atlıyorsunuz hocam, bir önceki mesajımda ne dedim?
İllegal olmadığına dair herhangi bir kanun mevcut mudur? varsa bana atabilir misiniz? Sizin izniniz olmadan kullanılıyorsa, kullanım koşullarını kabul edip, otomatik işlem yapılacağını bilerek neden sitelere giriş yapıyorsunuz? Zaten bu tür sistemlere giriş yapmayan kullanıcılara bir şey olduğu yok, sisteme girenler havuz sistemine düşüyor. Eğer instagram bu tür olayları istemese zaten tek tuşla API desteğini kaldırabilir ve bu sitelerin hiç biri hizmet veremez ama kendileri böyle bir destek sunuyor. Bu tür sistemleri kapatması, kullanıcı kaybına yol açar. Sizin mantığınıza göre havuz sistemi uygulamaları yasak olsa Google Play ve App Storede yer almazdı.
Daha fazla yazmayacağım, gerekli sorularınızın cevabını karşıladığımı düşünüyorum. Hayırlı geceler