Hocam demek istediklerimi ya anlamıyorsunuz gerçekten ya da anlamak istemiyorsunuz. Kimse size 30.000 Takipçiden 29.999 tanesi kalacak diye bir garanti vermiyor, aldığınız takipçiler düşük kaliteli olabilir satıcıdan satıcıya değişir. Sözleşmeyi okumadan giriş yapmaları kullanıcı sorumluluğundadır, site sahiplerini alakadar etmez (Herhangi havuz mantığımda sitemde yoktur, sadece örnek verildi. Beni suçlar gibi konuşmuşsunuz.) Bakın sitelere girip hesabının kapanması sistemde sorun olduğunu göstermez, reel fotoğrafı olmadığından dolayı spam almış ve kapatılmış olabilir veya site sahibi tarafından aynı IP adresinden 5+ hesap açıp siteye girmesinden dolayı instagram algılayabilmiş olabilir bu olay uzarda uzar. İşin legal veya illegal olmasına gelirsek, kullanıcıların izni var, site sahibinin izni var ve müşterinin bilgisi var. Madem illegal olmadığını savunuyorsunuz, o kadar araştırma yaptıysanız illegal olmadığına dair kanunlardan birini örnek verebilirsiniz.
Dolandırılma mevzusuna gelirsek, 1₺ bile dolandırılsanız hakkınız mevcuttur. Anladığım kadarıyla avukat arkadaşınız uğraşmak istememiş.
hocam buradaki
https://help.instagram.com/contact/552695131608132 instagram hesap gizliliği hakkında bir ticket sistemi mevcut ve orada "benim iznim olmadan kullanıyor" "hesabım saldırıya uğrandı" türkçe çevirdiğimiz zaman bu kelimeler ortaya çıkıyor ve size soruyorum instagramın böyle bir hizmeti var ve ben havuza girdim diyelim SÖZDE HAVUZ SÖZLEŞMEsini okudum e instagramın "benim iznim olmadan kullanıyor" butonu havuzun sözleşmesinden dahamı üstün
ve sıfırdan bir hesap açacağım doğrulayarak ve smm panellerden topluca takipçi alımı gerçekleştireceğim ve aldığım panelin ismiyle beraber instagrama ticket atacağım "HANİ SONUÇTA ŞİFRE VEYA HERHANGİ ÖZEL BİR BİLGİ GEREKMİYOR" ve yazacaklarımı kısaca yazayım "garip birşekilde instagram hesabım birden bire takipçi artışı oldu sebebini bilmiyorum neden bu kadar takipçi gelmiş olabilir" ve tabiki dökeceğim uzun uzun metne instagramla geçen diyalogumuda buraya atacağım legal iş yapmıyorsunuz, yapmıyoruz. sizde bunu anlamak istemiyorsunuz hocam.