hassas bir konudur bu. haklı olsan bile hakkını savunman zor oluryor.
çünkü bankalarda bıkmış bu durumdan. Benim mesela özellikle
ünlü bir bankayla baya inatlaştım.
kesinlikle kabul etmedi itirazımı. şifreli işlem için 3 kere dilekçeyle bir kerede sert üsluplu yetkili aradı en sonunda da onunla görüşerek o konuşma sonunda kurala uydular.
ve itirazım kabul edildi paramı aldım.
sen borçlu olduğun bakiyeyi ödemek zorundasın itiraz sonunda haklı görünürsen para sana gelir.
ve kartını kapatırlar ona da bir şey yapamazsın bankanın tercihi o.


gzhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlem bana ait değil demicem zaten. o yüzden 3d ile yapmış olmanın bi önemi yok, işlemi ben yaptım ama malı/hizmeti teslim almadım diye bi seçenek var itiraz formunda, onun üzerinden ilerlicem.



troy değil hocam visa bakalım buluncam aynen.






çok teşekkürler, ben de bu şekilde düşünüyorum ama başına gelen varsa diye sormak istedim. arada ödeme aracı kurum olarak paytr var. banka sonuçta paytr'ye soracak işlemin detayını, bana verdikleri cevap gibi 'biz sadece aracıyız' diyip bankayı geçiştirebileceklerini sanmıyorum. açıkçası dolandıran şahıstan alamıyosa paytr, banka paytr'den alır diye ümit ediyorum belki onlara da ders olur her önüne gelene sanal pos vermezler.