Benim öyle bir sitem mevcut değil sadece örnek verdim fakat bir kılıfına uydurmuşlardır elbette. Hesapların tamamı gerçek ve aktif olduğundan dolayı takipten çıkabilirler, bundan doğal bir şey yoktur. Tekrarlıyorum, şuana kadar hiçbir hesabım kapatılmadı veya hizmetlerimi kullananlar arasında da hesabı kapanana denk gelmedim. Daha önce bende bu siteler üzerinden kasıyordum, herhangi bir problem olmuyordu.
hocam peki ama şöyle izah edeyim 30k takipçi aktarım bir hesapa şuan 10k kaldı hepsimi organik elle çıkıyor? bu hesaplar kapanmıyormu yada tekrar ilk örneğe değineyim havuza düşen gerçek hesaplar sözleşmeyi okumadan giriş yapıyor ve onlarında hesabı kapanıyor belli süre sonra neden sizce? legal bir durum olsa kapanır mı sizce? yada yasal bir şey olsa bu sizce 30kdan nasıl 10k düşer? kullanım sözleşmesi gibi havuz sitelrei kendilerine göre uyarlıyor sizce bunun gerçek sözleşme ile ilgili birşeyi varmı adam bir input koyuyor popup açtırıyor yok hiçbirşey sorumlu değiliz biz istersen kayıt olma felan filan iki dakkada maddeleri yazıyor kafasına göre. legal olma bumudur. maddeleri yaz okuyup onaylıyosan giriş yap. böyle olmamalı hocam yaptığımız iş legal değil önce bunu kavramamız gerekiyor araştırıyorum araştırıyorum bu konuyla ilgili hiçbir yazı ya değinmedim böyle bir konu açıp istişare edelim istedim. ve instagram api desteğini kaldırsınlar diyorsunuz neden kaldırsın efendim. vergiden kaçan binlerce devasa firmalar var e vergiyi kaldırsın nasıl olsa isteyen istediği şekilde zıplatıp hoplatıyor sizin dediğiniz buna denk geliyor.