JoPanel - Twitter, JoAccounts - Twitter, JoSolver - Twitter ürünlerinden destek kesilmiştir. Ve artık satışı / lisans taşıma işlemleri vs. yapılmayacaktır.

Sebebi?
- Yasal boyutta problemler yaşadık, doğrudan suçlu gösterildik, tarafımıza bildirgeler geldi. Bu yazılımların yazılma amacı kesinlikle kötüye kullandırtmak, alet olmak vs. değildi. Fakat yazılım sürekli olarak bu yönde evrildi. Yasal boyutta daha büyük problemlerle karşılaşmamak adına tüm destek - ilişki kesilmiştir.

Yazılımlar bozulursa ne olacak?
- Yazılımlar bozulursa da yapabileceğim bir şey yok. Bozuk tarafı kullanılamaz olacak, tarafımızca artık herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Nasıl ki ben bugün tutuklanırsam destek veremeyeceksem aynı şekilde destek veremeyeceğim, tek fark daha fazla başıma bela almadan bırakacak olmam.

Yazılımı bu şekilde kullanmaya devam edecek miyiz?
- Evet edeceksiniz. Yazılım bozulana dek kullanabilirsiniz. Muhtemelen üç-altı ay daha kullanılabilir kalacaktır. Sonrasında bir ihtimal aksaklıklar baş gösterir. Elbette tahmin bu, belki de bir problem olmaz.

Geri dönecek misin?
- Hayır, dönmeyeceğim.

Yardım edebileceğimiz bir konu var mı?
- Hayır yok. Sizlerden tek beklentim beni anlayışla karşılamanız, helallik. Ben de istemezdim böyle olmasını, sonuçta ben de ekmek yiyordum. Benim kim de hakkım varsa helal olsun.

Lütfen konu hakkında daha fazla soru sormayın, aramayın. Varsa anlaşamadığımız nokta belirtin, helalleşelim.

*SON KEZ LISANS TAŞIMA İŞLEMİ YAPILACAKSA LÜTFEN BELİRTİN, ÜCRETSİZ TAŞIYACAĞIM. BUNDAN SONRA LİSANS TAŞIMA İŞLEMİ DE YAPILMAYACAK.*