chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam araştırdınmı sen ben araştırdım baktım bak legal bu iş arkadaşım diyebilecekmisin ben illegal olduğunu şu şekilde anlatayım otomatik bot hesaplar oluşturuyorum vkdan hesapları çekiyorum adına random hesap açıyor vkdaki fotoğrafları zamanlayıcı olarak otomatik paylaştırıyorum. Gelen takipçileride kabul edip ekstra kendim takipçi atıyorum ve bu iş sence LEGAL Mİ? bir başka örnek vereyim bide bu kadar zahmetli olmayan otomatik hesap açımı var userları satıyorlar bu sence legalmi? yada bunlarıda geçtim ücretsiz takipçi al diye açılan bilmeyen adamlar şifre kullanıcı adını havuza alıp paralı şekilde takip ettirmesidemi LEGAL ? yaptığımız için legal olduğunu ben bu şekilde düşünmüyorum ki sen bunu kendinde ele verdin " BİR GÜN 1MİLYON TAKİPÇİ KASILAMAZ DÜNYACA ÜNLÜ KİŞİLERE GÜNLÜK YÜZLERCE HESAP TAKİP EDİYOR ONLARIN NİYE KAPANMIYOR SÖYLEYİM ÇÜNKÜ ORGANİK" senin attığın günde 20k takipçiyi instagram kapatıyor diyorsun niye kapatıyor " INSTAGRAM BUNU LEGAL BULMUYOR ARKADAŞIM KENDİNLE ÇELİŞEN YORUMLARIN VAR lütfen yapma bu şekilde
hocam sana ne desek anlamıyorsun bu iş havuz sistemlerinden sözleşme var giren kişi ücretsiz takipçi kazanıp karşıdaki kişi baska birini takip edicek bunuda kabul ediyor bot acma vb cok çok sey var bunun ilegal olup olmadığını sen karar veremesin ona göre sözleşme hazırlarsin neye göre olduğunu herkes bilir yukarda zaten hir bir arkadaş izah etmis sen üsteliyorsun illegal olması için bana göre illegal değil bu kadar basit hocam senin dediğin şeyler hep tekrarlıyorsun...