chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yüzlerce panel binlerce hesap olsada bunun yasal olmadığı gerçeğini değiştirmez ve bu şekilde yüzlerce panel olduğunda legal olduğunuda göstermez elle tutulur bir delilin varmı bunu söylemek için bakın bu linke burada yasal olduğu yazıyor hocam diyebilecekmisiniz sosyal medyada takipçi izlenme beğenme satışı yapan herkesin illegal iş yaptığını düşünüyorum ve bende satıyorum illegal iş yapıyoruz arkadaşlar sorum şu adwords nasıl bunları onaylıyor?
milletvekilleri ne şekilde ajanslar kandırıyor söyleyim "reklamı veriyoruz sosyal medyaya organik büyütüyoruz vekilim diye kendilerin oluşturduğu gerçek diye tabir edilen türk bay bayan botları yüklüyorlar hesaba sonra bir günde şu kadar takipçi kazandınız hop gerçekçi olsun diye bide türk beğeni çat vekilden alıyor ücreti yani demem şu adam buna ya biz illegal iş yapıyoruz demiyor zaten böyle desin sorun yok ben kimseye birşey demiyor hakaret aşağılayıcı bir söylemde bulunmam bu yüzden ama sadece LEGAL DEĞİL ARKADAŞIM diyorum
bana gore illegal değil 1 günde atilan takipçi şuan instagram siliyor oyle bir şey yok başta zaten söylüyorlar düşüş olacağını bana göre bu iş illegal değil sana göre nedir bilemem illegal olsa çoğu kişide yapmaz bunun türk geregi kanunu ile yasağı da yok sende bu iş illegal diyemesin........