caddebodrum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek Olarak;
Vergi açısından : Yasal olmadığını düşünüyorsanız vergi ödemiyorsunuz demektir. Yasal olduğunu düşünüyorsanız vergi ödüyorsunuzdur.
Takipçiler açısından : Zaten takipçiler sistemlere girerken sözleşmelerde hesabının başkalarını takip edeceğini yazıyorsunuz onlarda o şekilde giriyorlar zorla yapılan birşey yok.

Bu halde 1. madde hariç yasal olmayan birşey yok. Google bu tarz şeyleri sevmeme açısı kişilerin bilgileri ile 3. part ağlara erişme olduğundan dolayıdır bu tarz şeylerde sorumluluk almak istemiyor.
hocam siz sözleşmede instagram ise instagram hizmeti olarak yazmıyormusunuz "direkt olarak instagram 50.000 10.000 adet takipçi satışı" mı yazıyorsunuz? zorla yapılan birşey yok tabii ki doğru söylüyorsunuz, katılıyorum fakat ben instagram buna karşı herhangi bir şey yapamıyor mu " kendimden örnek vereceğim : takipçi satın aldım. 50k ücreti gönderdim. parayı gönderdiğim şahıs 3-5k attı sistemde sıkıntı var ya gelir (bi kandırmalar felan filan) neyse daha sonra onunla değil avukat arkadaşımla görüştüm ve dava açarsan sende kazanamazsın dedi ne alaka herşeyi elimde konuşmalar gönderdiğim ücret, açıklaması ve hizmetini alamadım dedim ve bana dediği şey şu oldu takipçi satışı zaten illegal sende bile bile almışsın ve şuan dava açmaya kalksan sende haksız olucaksın kısacası soğuk bi su iç dedi bunu söyledi ve ben şaşırdım şok oldum bu durumu yaşıyalı 2 sene oluyor illegal olmadığını söyleyen arkadaşım sizce bana YALANMI SÖYLEDİ, UĞRAŞMAK MI İSTEMEDİ yoksa gerçekmi diyor?

biz sözleşmede alalen 5k 10k herneyse miktarı takipçi satışımı yazıyorsunuz?
firmanın sosyal yönetimini aldın sözde hadi popülerlik arttırıyorsun tanıtma felan atıyorsun bot takipçiyi diyelim sözleşme yapıyorsun fatura kesiyorsun takipçi satışımı yazıyorsun korkmadan ? yada böyle birşey durumu olsa bunumu yaparsın?

bana takipçi satışı illegal değil diyorsun yani hocam anladığım bu sanırım

SANA ÖZEL SORUM HOCAM her vergi ödediğin şeyin yasal olduğunumu düşünüyorsun.