Hocam yorumları okuyamadım lakin;
Elimde 1 hackintosh 1 macbook var. Macbookum 2015 Early modeli gayet iyi bir macbook ama hackintosh'um daha stabil çalıştığı için müşteriye veya toplantıya gittiğim zamanlar haricinde macbook'un yüzüne bile bakmıyorum

Hackintosh donanımlarım öyle ağam şağam bir donanımda değil ama köpek gibi çalışıyor lanet

Touchpad'im elanın USB bağlantılı bir modeli olduğu için onu çalıştıramadım wifi kartım uyumsuzdu şimdi elimde 6 tane mac uyumlu wifi var hepsi native uyumlu air drop ve hand-off çalışması için sıkça wifi denemiştim

Dual ekran kartlarında zaten intel baz alınarak çalışıyor, intelinde 2 nesinden sonraki bir işlemcisine sahipseniz gözünüz kapalı kurarsınız. Eğer ki bir sistem raporu gönderirseniz size detaylı olarak ne kurmanız ne yapmanız gerektiğini yazabilirim. Zaten %99 olarak osxinfo üzerinde montezuma nın hazırladığı imaj ile kurulum yaparsanız canavar gibi çalışacaktır sistem

Dediğim gibi macbook'umdan daha stabil çalışıyor tek problem retina olmayışı idi onuda full hd bir display aldım değiştirdim hemen hemen aynı lezzeti veriyor