HERKESE SELAMLAR
arkadaşlar responsivden anladığım sudur siteyi kodlarsın kodladıktan sonra @media ile boyutrlarını yazarsın 1200 992 768 576 480 bu boyutların içine girersin siteyi o boyutlara göre ayarlayıp css leri verip nasıl görünmesini istersen öyle css verip tasarlarsın, aynen böyle yaptım yaptıktan sonra important dediğim için bu boyutların içinden birinin boyutlarını algılayıp ona göre boyutlandırıyor örnek vereyim 576 px boyutta verdiğim css yi algılıyor ve 1200, 992 px boyutlarındada aynı css özelliklerini gösteriyor, yani her boyuta göre responsive yapamıyorum verdiğim boyutları algılamıyor farklı boyutlardakini uyguluyor , size bir kac sorum var responsiv yapma olayı doğrumu bu şekilde boyutlara css verip hangi boyutta nasıl görünceğini sağlamak mı , ikinci sorum sa eğer böyleyse responsive yapma bu importanttan kaynaklandıoğını düşündüğüm her hangi bir boyutta verdiğim css özelliklerini alıp diğer boyutlardada aynısını uygulama sorununu nasıl çözebilirim bu nedenden dolayı her boyutta responsiv yapamıyorum
şimdiden zaman ayırıp yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler