azizak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet dediğiniz doğru olabilir ama ben her ay iade edilebilir ihtimali var diye düşündüm, çünkü bu fiyattan kullandığım için ihtimali vardır dedim
ama şu yeni fiyatlar ile zor. sizin dediğiniz daha yüksek ihtimal

64₺ turkcell vınn cihaz ile kullanıyorum. köyde olduğum için 50 megabit civarı down, 50 megabit civarı da upload var. bir de modemden dolayı biraz düşük olabilir hocam, kimisi farklı modem alıp çözmüş, bana yetiyor benimki .
superbox modemler var beyaz güzel olanlar, onlar 100 megabitleri rahat görüyor ama para verip almadım. bendeki mw40v1 diye bi model dandik bişey.

ancak alım yok söylediğim bu pakete artık sanırım, 50gb sınırsız ama, hız kısıtlı bi paketti önceden. akk kaldırılma sonrası, paketimde hız kısıtı tamamen kalktı. sınırsıza döndü. bikaç ay kaldı ama bitmesine.

şimdi 50gb 64₺ gibi bi Fiyat yine var ama, sınırlı internet maalesef düz kotalı.

tabi sınırsız olanları kesinlikle tavsiye ederim böyle bi hız yok yani kabloluda dahi diğer firmalarda alamıyorum bu performansı.
Valla iyiymiş hocam devam etse idi mükemmel imiş köyde gezide her yerde harika yani. Hocam mesela o winn bir aparat ile laptop harici çalışabiliyor mu ki

HTC_A9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi