lessworkshop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba high sierra eski bir sürümümü acaba. dün birkaç yerde araştırma yaparken 1050ti nin optimus du sanırım ismi bu şekilde bi kart oldugunu kuruluma izin vermediğini uyumsuz oldugu yazıyordu. ekran kartım nvidia 1050 ti . Nasıl yaparız

ve bu arada wifim cv çalışırmı herşeyi çalışırmı laptop oldugu icin wifi kullanıyorum yoğun şekilde
merhaba surumu soyle anlatayim size nasil ki windows10 da v1709 v 1803 v1809 gibi surumler var aslinda bana gore macos te nitekim su anda oyle yosemite sürümünde tasarimda koklu degisikliklere gidildi ondan sonraki sürümlerde pek bir gorsel degisiklik yok high sierra guncel surumun bir oncesi. ben su anda sierra (high sierranin) oncesini kullandigim bir hackintosha da sahibim dedigim gibi aralarındaki farklari applenjn sitesinden surum karsilastirarak gorebilirsiniz sahsi görüşürüm atla deve kadar farklar yok aralarinda.

optimus teknolojisi nvidia nin laptoplarda pili verimli kullanmasi icin geliştirdiği bir teknoloji 1050ti ile alakali degil aslinda basit islemlerde intelin entegre ekran kartiyla çalışmanizi saglarken oyularda vs grafik gucune ihtiyac duydunuzda 1050ti in devreye girmesini saglayan teknoloji. bunu sayet biosunuzdan kapatabiliyorsanız 1050ti su anda maksimum high sierra da çalışacaktır ve ayrica siteden gördüğüm kadarıyla wifiniz desteklenmiyor.

kurduktan sonra driverlarinizi duzgun ayarlarsanız bir sorun yasayacaginizi düşünmüyorum aksine daha performansli calisacaktir hele birde ssdniz varsa lokum. ayrica apple gram sevmeyen ben mac konusunda adamlari tebrik ediyorum harbiden yapmislar

mobilden yazdim hatalar olabilir