icerikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seneye açık öğretim ile okumayı düşünüyorum hocam. Ailem tabii ki de koruma içgüdüsü ile sıcak yaklaşmıyor ancak kendimi anlatmaya çalışıyorum. Hata yapmama izin vermelerine, kendi kararlarımı kendimin vereceğine inandırmak istiyorum onları.

İlk 3 ayda kendime güzel bir telefon aldım kazançlarımla. Aileme destek oluyorum, bu cidden bana gurur veriyor ve hoşuma gidiyor.
Sanırım okul insanı değilim, ticareti aşırı seviyorum.
Sakın, sakın ha! Aman diyim "okul insanı değilim" gibi bir düşünceye girme. Ticaret, bilişim her zaman çok güzeldir. Bir mesleğin olsa dahi yapmanın sana artı yönde etkileri olacağı alanlardır. Amma velâkin yalnızca para kazanma amacıyla değil, ufkunu genişletme ve global bir insan olma yolunda muhakkak okulunu okumalısın. Ticaret ve internet üzerinde geliştirdiğin bilgilerini günü gelir belki büyük bir şirkette icra edersin. Belli mi olur? Bunun için de gerekli tek şey okul.. Unutma.

Bu abinin sözlerini de iyi düşün. Senden yaklaşık 11 yıl ilerideyim. Geriye dönseydim bugün daha farklı bir yerde olabilirdim. Kötü bir yerde miyim? Hayır. Sosyoloji bölümünü bitirmek üzereyim. Ama her zaman daha iyisi olmalı..

Mustafa Kemal ATATÜRK ibaresini imzanda gördüm. O yüzden sana birde şunu bırakıyorum. Dinledikçe daha ileriye gitmen gerektiğini ve bunun için bir yandan okuman gerektiğini daha iyi anlarsın.. Senin gibi gençlerimizin yarının büyükleri olacak. Akıllı bireylerin yüksek makamlarda olması gerekiyor. Sadece para kazanma amacı da gütme.
Seni tanıdığıma çok sevindim.. Gelecek adına ümidim arttı. Bu zekânı mutlaka ama mutlaka okulun içinde kullanmalısın..

https://www.youtube.com/watch?v=JuQdlif0JGU

"Yürü, atıl, devir karanlığı,
Durma yürü, haydi ileri.."