ben de kendisini makale yazarı ararken tanıdım. makalelerinden epey bi zaman sonra yaşını öğrenmiştim. taktire şayan bir çabası var kendisinin. ayrıca kurallarına uygun öğrenmekten ve yanlışlarını düzeltmekten çekinmeyen daima kaliteyi hedefler biçimde işler çıkartmak için uğraşıyor.
yolun açık, başarıların daim olsun kardeşim.
@icerikmedya;
Çok teşekkür ederim abi, hatırladım.

Açık liseye sakın gitme, Açık liseye gidersen her gün evde ve bilgisayar başında olacaksın ve ders çalışmayacaksın, kendimden biliyorum ve açık liseyi bitirmen zor olucak.
Ayrıca iyi bir lise kazanırsan bilişim üzerine okuya bilirsin ve üniversiteyide alanında bitirirsen hem belgelerin olur, hemde bilgin.
Hem okula giderek hemde işini yürütebilirsin. Benim kardeşim iş başvurularına gitti ve o benden bilgili hata kanıtladı bile iş başvurularında projelerini gösterdi ancak diploma olmadığından alınmadı
Yenede senin kararın. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Yaklaşık 40 sayfalık hayallerimi ve planlarımı hazırladım hocam. Aşırı düzenli ve uyguladığı planlara uyan birisiyim.
Günümün bir kısmını ingilizce kursunda, bir kısmını kütüphanede geçireceğim. Hatta uygun fiyatlı çalışma ofisi bulabilirsem işlerimi de orada yürüteceğim.
Ders çalışmayı çok severim aslında.

Biraz daha düşünmem gerekiyor, biliyorum. Çünkü herkes örgün okumamı tavsiye ediyor.
Hayırlısı olsun hocam.

Başarılar kardeşim, bende bu işlerle ilgilenmeye 12-13 yaşında başlamıştım.
O zaman bedava-sitem vardı tr.gg ile başlamıştık, kendi dünyamızda.
Gerçekten kişisel gelişim için çok iyi oluyor, ancak işini düzenli hale getirmedikçe okuluna önem ver. Ne zaman kendi ayağının üstünde durup sabit bir kazancın olursa (Aylık minimum kazandığın bir para 3000-4000) o zaman okulu boşverirsin..
Şuan üzerinde bir sorumluluk yok, kendini geliştir elbette, hep geliştir. Fakat para kazanıp biryeri geçindirmek senin sorumluluğun değildir bu yaşlarda, eğer ailen normal şartlara sahip bir aileyse. Bu sebepten şuanlık bu işleri hobi olarak yap derim.
Hayatında başarılar. Belki R10'un en genç üyesi olabilirsin
@icerikmedya;
Ben de blogspot ile başladım, denemediğim sistem kalmamıştı. Wix, tr.gg,
10tl.net... Sömürdüm resmen hepsini.
Ailemin durumu çok şükür iyi, özel okulda okuyorum ve aşırı beklentileri var. Yanıltmak istemiyorum onları.
Umarım hayırlısı olur hocam. Liselere geçiş sınavına 2 ay kaldı. Derslerim çok iyi, deneme sınavı yapıyorum eğlencesine kendimi evde, onlar da iyi oluyor ancak hayallerimi gerçekleştirmek, bu yolda risk almak istiyorum. Belki de yaşımın getirdiği cahilliğim beni yanıltıyordur, iyi düşünemiyorumdur.