UDEMY DE KURULUM AŞAMASINDAYIZ..
İŞ ALIMI AKTİF SADECE 1 KİŞİ
DAHA ÖNCE DERS VERDİĞİM ARKADAŞLARDA ((
BEN SIFIRIM HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM, PROJE ALIP BAŞKASINA YAPTIRIYORUM DİYORLAR))
KİMSE YAZILIMCI DOĞMADI MERAK ETMEYİN.. SIFIRDA OLSANIZ ..MARKETİNİZDE UYGULAMA YAYINLAYANA KADAR DESTEK VERECEĞİM.
GÜNDE 1 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.
NELER ÖĞRENECEK VE NELER YAPABİLECEKSİNİZ.
BAŞLANGIÇ OLARAK TABİKİDE SIFIRDAN YAZMA KONULARINA GİRMEDEN ÖNCE
CODECANYON vb sitelerde satılan proje dosyaları üzerinden gideceğiz, zaten mantığını öğrendikten sonra
sıfırdanda yetenek ve becerinize göre yapabileceğinize inanıyorum.
1-2 ADET ÖRNEK PROJE DOSYALARINI VERECEĞİM GOOGLE DRİVE DEN İNDİREBİLİRSİNİZ..
1 ADET EĞİTİM METERYALI OLAN ANDROİD PROJE DOSYASI ÜZERİNDEN EĞİTİM VERECEĞİM,
SONRASINDA SİTELERDEN KAZANÇ GETİRECEĞİNE İNANDIĞINIZ ANDROİD PROJE DOSYALARI ALARAK ,
BAŞKASINA MUHTAÇ OLMADAN , KENDİNİZE GÖRE DÜZENLEYİP KURALLARA UYGUN ŞEKİLDE GOOGLE
PLAY STOREDE YAYINLAYABİLECEKSİNİZ.
EĞİTİM İÇERİĞİ
*Admob Hesap Açılışı (Uygulamalarda reklamlardan kazanmak için gereklidir.. Banner geçiş reklamları sunulur) admob hesabı ücretsiz olarak açılır
*Uygulama Uygulama paket adı değişimi (Packed)
*Uygulama Aplication id değişimi (bu play stroe için şartdır yoksa uygulamanız telife girer)
*Uygulama Banner reklam ekleme
*Uygulama geçis reklamı ekleme
*Uygulama ödüllü video (revard) reklam ekleme
*Uygulama görsellerinin değiştirilmesi (mipmap)
*Uygulama icon değişimi ve key jks imza oluşturma
*Uygulama build apk çıkarma işlemi
*Uygulamanın play stroe hesabınızda yayınlaması (Play stroe hesabı ömürlük 25 dolardır)
*Uygulama küçük simge yapımı özgün olması gerekmekte play storede varolan simgeler kabul edilmiz bunu fazla özenmeden yapacağız.
İLK PROJENİZİ ÇIKARIP SONRASINDA MARKETE GİRİŞİNİ YAPACAĞIZ..
İLK PROJENİZİ ÇIKARANA KADAR UZAKTAN BAĞLANTI İLE SÜREKLİ OLARAK DESTEK VERİYORUZ.
HİZMETİ SATIN ALMAK İSTİYORUM NASIL BAŞLAYACAĞIM : ANDROİD STÜDYO PROGRAMINI YÜKLEYİN
Kurulumda hatalar çıkmaktadır. google dan hata kodlarını aratarak sağlıklı kurulum yapabilirsiniz. gerekirse yardımcı olurum.
2.ÖDEMENİZİ YAPIN PAPARA -GARANTİ-İŞBANK-FİNANSBANK
3
TEAM YÜKLEYİN
4.EN AZ 40 DAKİKA PC BAŞINDA OLACAKSINIZ
NOT: GÜNDE 1 KİŞİ VAKIT KISITLI..
WHATSAP GRUBU İLE SÜREKLİ DESTEK..
HİZMET BEDELİ : ÖĞRENCİ OLDUĞUNU PM İLE KANITLAYANA 50 TL

SAHTE BELGE GÖNDERMEYİN

DÜZ 100 TL DİR. ÖNCELİK ÖĞRENCİLERDİR..
ESKİ YORUMLAR ZAMAN DARLIĞI NEDENİ İLE 1 SENEDİR DERS VEREMİYORDUM. omer760 adlı üyeden alıntı
Murat hocamın sayesinde benimde bir android uygulamam oldu , google playde yayınladım ve şu anda 2,06TL geldi gece gündüz, işinin gücünün içinde hep destek oldu, yapamadığım yerde geldi teamviewerdan sorunumu çözdü. Bu süre içinde çok şey öğrendim hem rehberden, hem kendisinden. Tekrardan çok teşekkür ediyorum, kesinlikle ticaret yapıpta pişman olmuycağnız bir insandır kendisi.
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı
Anlatım anında tarafıma iletildi. Tahmin ettiğim gibi herkesin yapabileceği dilde anlatmış arkadaş Artık uygulamamı düzenletmeme gerek yok, kendim hâlledebilirim. Yakın zamanda linklerimi atarım
umudun_mavisi adlı üyeden alıntı
arkadaş bana yardımcı çok teşekkür ederim konu hakkında bilinmesi gereken herşeye yardımcı oluyor verdiğim ücretin fazlası bilgi ile donanım sahıbi oldum
kaan1982 adlı üyeden alıntı
satın alındı arkadaşın bilgileri harika bence daha nasıl açıklasın gerçekten bilgi aktarmış bu çok iyi oldu tebrikler başarılar
hmy adlı üyeden alıntı
O kadar iyi bir insan ki gerçekten uzun zamandır internet ortamında,bana en büyük iyiliği dokunan insandır kendisi, beni 70 dolar ödemekten kurtarıp, saatlerce hiçbir karşılık beklemeden benim için uğraşmıştır bu güzel kişilik, hiç bir kimsenin iş yaparken sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, ücretsiz şekilde bu kadar yürekten yardımcı olan saatlerini heba eden bir insan, kimseyi yarı yolda bırakmaz.
UDEMY DE KURULUM AŞAMASINDAYIZ..