hocam bunlar çöp bunlara sakın para verme, ben şuan Vaporesso Swag Kit kullanıyorum, fiyatı 300 tl civarı bir şey ama gerçekten çok kaliteli ve şık bir makine. Patlama tarzı şeyler yaşanamıyor bu makinelerde, çok ısındıklarında kendilerini direk kapatıyorlar ve isteseniz de içemiyorsunuz. Ek olarak 140 TL'ye de juicy co likit kullanıyorum dünyanın bir numaralı likitidir kendisi, gerçekten arada sırada keyif için bire bir oluyor. Öneririm
O makinayı da listeye alıyorum hocam. İnceleme videolarına bakıp, satın alacağım mecbur.
1. İçerisinde ne olduğu belli olmayan küçük batarya / pil var.
2. Pamuğa sarılı aromalı sıvı var büyük ihtimal nbase + aromadır. Maliyeti çok düşük.
Bunu kendin bile yapabilirsin. Japon pamuğu veya makyaj pamuğu + rezistans teli + sıvı (nbase+aroma) + uygun değerlerde batarya + bağlantılar için kablo ve lehim.
Anladım hocam kötü bir ürünmüş. Daha kaliteli bir ürün bakıyorum, tavsiyeniz varsa inceleyeyim.
Uzun zamandır e sigara kullanıyorum. Makineye ihtiyacı olan arkadaşlara bilgi ve satış gerçekleştirebilirim.
Kendi likitlerimide kendim yapıyorum her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
VG PG ve nikotin ile alakalı sizin durumunuz. Kalitesiz likit kullanmaktan kaynaklı.
Başlangıç seviyesi için öneriniz varsa dinlemek isterim hocam, bakayım videolarına.