3-4 farklı servise götürerek fiyat alın bence. Bu arada ben mi yanlış biliyorum, Türkiye'deki en baba anakart 4.500 TL, ki laptoptaki anakart taş çatlasın 1.200 TL olsun, değişim için nasıl 4.250 TL istenebiliyor?
1. si DİZÜSTÜ Anakartları ile Masaüstü anakartları aynı değil, malum olarak fiyatları da aynı değil.
Emin ol 1200 e en basit bir laptop anakartı alırsın o parçalara uygun varsa.
merhaba 2.5 sene önce monster dan bir bilgisayar almıştım geçenlerde de konu açmıltım şarj almıyordu problemi vardı gece sağlam bıraktım sabah açılmadı ve daha sonra teknik servise gönderdim bugün exper raporu çıkmış aradılar ve anakart kısa devre olduğunu öğrendim bana söyledikleri ise şu şekilde anakart kısa devre olmuş bozulmuş maaliyeti ise 4250 TL dediler ben bilgisayarı 3500 tl ye almıştım sadece anakart için 4250 tl para istediler öğrenciyim durumum da müsait değil yazın çalışıp onu zor almıştım açıkcası şimdi sizce ne yapmalıyım çözüm yolu var mı nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olur musunuz?
Servis anakartı değiştireceğini söylediği için ve bu dolar kurunda normal bir fiyat. Oyuncu bilgisayarı yani
Dışarıda bunun tamiri yapılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam yerine göre değişir ama 500 civarına senin bu onarma işlemini yaparlar.
AMA burayı dikkatli oku.
Normalde ekran kartında tamir yaptırdığında, o bilgisayarda bir daha oyun oynayamıyorsun, bu kesin bilgi.
Ama anakart tamirinde de bu geçerli miydi, mutlaka sor, geçerli diye biliyorum.