Merhaba. Projeyi en kısa zaman da hayata geçireceğiz. Sizlere bu konu hakkında bilgi verilecektir. Artık bir film için saatlerce uğraşmanıza gerek kalmayacak. Özgün konusunu yazıp rahatlıkla ekleyebileceksiniz.
Sistem güzel gayet ilgi görür hocam yalnız yanlış anlamayın 1 ticaretiniz var, sistem lisanslı olacaksa mecburen dosyalar lisanslı olucak ve db bilgilerini girmemiz gerekiyor, farklı bi yapıyla db data biriktiriyor olabilir, güvence şart.
Merhaba. Data ile hiç bir alakam yok. Burada ticaretimin az olmasının sebebi ise zamanında XYZ siteleri ile uğraşıyor olmam. Buradan yasaklandıktan sonra çok fazla ticaretim olmaz. Ticaret yapacağım insanlara telefon numaramı veriyorum oradan hallediyoruz. Buranın + ile pek ilgilenmedim bu zamana kadar. Proje bittiği zaman gerekli bilgileri veririm incelersiniz. İçiniz rahat olsun.
olursa güzel olur tabi dediğiniz gibi videoların patlaması soz konusu degilse. ve tabi reklamsiz player ler ile sunulursa.
Reklamsız player olacak. Öyle pat diye her seferinde açılan popup'lar tabiki olmayacak. Videoların patlaması kesinlikle söz konusu olmayacak. Filmlerin tamamı sunucumuzda olduğundan dolayı anlık tamir işlemleri gerçekleştirilecek. 72TB diskli bir UPDOWN sunucu da barınacak filmler. Buda ortalama 70.000 filmi sunucu da tutmak demek

)