Ben eski sevgilimi babasından erkek kardeşinden bile kıskanırdım niyeyse hiç güven vermezdi. Benim için o bir hastalıktı, ilişkimizin bittiği dönemlerde onu bir başkasıyla düşünmek bana kıyamet gibi geliyordu. Tam bitti dediğimiz an, ona aynen şu cümleyi kurmuştum, "bana ilerleyen zamanlarda 10 çocukla gelse bile sana razıyım" demiştim. Onu öyle deliler gibi seviyordum yeterki yanımda olsun ben bir şekilde ona bakardım ama yeterki yanımda olsun istiyordum.
Bende yalnız - içine kapanık bir insandım, R10'da ayrılık konusu açan kişiler genelde gecenin bir vaktinde dertleşecek kimsesi olmayan, niyeyse arkadaşına bu durumu izah edemeyecek kişilerdir. Çekinirler utanırlar, insanların tepkilerinden korkarlar. Aynı durumu bende yaşadım ve R10'da benim de ayrılık konum vardı, yine birçok forumdan tanımadığım kişiler boşver unut gitsin, yenisini bulursun, daha iyisini bulursun demişlerdi de ben yine de kendi bildiğimi okudum. Keşke onların sözlerini dinleseydim diyorum kimi zaman. En azından yıllarım boşuna gitmezdi. 1.5 yıl boyunca kendi içime daha kapanık oldum, kurslara gittim kendime farklı yeni birşeyler katmayı denedim. Ayrılık sonrasında ister istemez içine kapanık oluyorsun, farklı ortamlara gir kafanı dağıt. Girmiş olduğun ortamlara göre farklı insanları tanı, aklına getirmemeye çalış. İyi geceler dostum, kendine çok iyi bak.
Seninki biraz aşktan ziyade takıntıymış dostum, bunu yenmişsin işte. Benim durum çok farklı inan buraya yazsam sığmaz. Her şey güzel giderken, arka arkaya b*ktan şeyler geldi ve bir süre sonra sonuç bu oldu özetle. Bende pek çekingenlik yok ama fazla insanla etkileşime girmeyi sevmiyorum, yapmacık samimiyetten haz almıyorum. Özelimi arkadaşlarımla paylaşıp vah şöyle, vah böyle gibilerinden dertleşmek pek tarzım değil. Esasında onunla birbirimizin her şeyiydik, diğer yarımdı derken bu da vardı işin içinde. Bak sende güvensizlik varmış bizde yoktu, birbirimizin en iyi arkadaşı ve dostuyduk da aynı zamanda. Neyse... Bu detaylı yorumun, tavsiyelerin için sana teşekkür ederim. Sen de kendine çok iyi bak, iyi sabahlar.