ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orjinal tester yok hacım kimse ispatlayamaz anca lafta orjinal kaliteli ve orta kaliteli birde kalitesizleri var şişe bire bir oluyor kutu beyaz barkod vs tester yazıyor ama hepsi kişilerin kendi doldurduğu parfümler kalitesine göre de fiyat değişiyor bukadar. Parfüm işinde okadar dolap dönüyorki şaşıyor insan
Orjinal benzeri kalitede yada kalıcılık olarak birebir aynısını yapanlar var mı peki hocam ? Var sa nereden temin ediyorlar var mı bir bilginiz ? Örneğin dpnin bazı parfümleri gerçekten orijinali ile aynı kalitede ve kalıcı oluyor bizzat denedim. Onların orijinal şişeye konulması halinde orijinal ile bir farkı kalmıyor zaten . Eminim bu şekil ürünler satan imalatçılar vardır.

F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doldurma parfümünde farklı kaliteleri mevcut. Seyyarlar en basitini satıyorlar. Web sitelerine de dikkat ederseniz ne adres var ne kurumsal bir bilgi. Geneli kapıda ödeme zaten. Parfüm markaları bir koli parfüm için bir ya da iki tane tester koyarlar. Piyasada bu kadar parfüm olması imkansız doğal olarak.
Aynen o duruma bende dikkat ettim , çoğu vergi levhasız vergi ödemeden mi satıyor hocam ? Bildiğim kadarıyla vergi levhası olmayan sürekli olarak kapıda ödemeli kargo gönderemiyor. Fatura gerektiriyor diye biliyorum.