Konu
Tek Siteye "Özel Editör" Arayanlar...
26-03-2019, 00:16:07
NaTioNaL
Herkese merhaba
,
Burada birkaç ay boyunca makale işleri aldım. Aslında ayda fena kazanmıyordum ama günde birkaç kişiye birden makale hazırlamak ve hazırladığım bu makalelerin ciddi bilgi birikimine dayanmadan yapmak bana göre değildi ve bıraktım. Daha sonra SEO'ya odaklandım. Kendi sitemi kurdum, içerikler hazırladım. Hazırladığım bir içerik neredeyse tüm günümü aldığını görünce diğer makale yazdığım kişilerin makalelerini kendi sitemde yazdıklarımla kıyaslamak zorunda kaldım. Gerçekten arada bir uçurum vardı.
Uzun lafın kısası, kendi siteme hazırladığım bu makaleleri hazırlayabileceğim sadece tek bir kişi arıyorum. Yalnızca tek bir kişiye bağlı olacağım. Bu sebeple tüm bilgi birikimimi de bu siteye harcayacağım.
Çalışmalar;
Logo, banner ve her türlü kampanya veya promosyon görseli,
Ekşisözlük
,
Uludağsözlük
,
Instela
,
İnci Sözlük
gibi sitelere başlık ya da link paylaşımı, (tamamen kendi kullandığım hesaplardır.)
Günde 1000-2000 kelime arasında içerik. (Günde en fazla 2 makale)
Ön görsel, başlık görselleri, konuyu destekleyici videolar, özel gif yapımları,
Google'da hedeflenen sırada olmak için Google'ın tüm araçları, analizleri kullanılarak anahtar kelime seçimlerinde yardımcı olmak, uzun kuyruk, anahtar kelime öbekleri kullanımı.
Görsellerin optimizasyonu, SEO ve mobil uyumu,
Kusursuz Yoast SEO çalışması,
Snippet ve Hassas başlık kullanımları,
Wordpress eklentileri kurulumu,
Birkaç ay devam edildiği takdirde
Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarını açıp yönetmek, aktif bir şekilde kullanmak
Sosyal medya hesapları için reklam altyapısı ve yönetimi sağlamak.
Uzun soluklu bir çalışma istiyorum, tüm emeklerin boşa gitmemesi adına. Google'da en etkili yükselmenin tek yolu spam niteliğinde makaleler değil, dolu dolu bir içerikten geçer.
"Günde şu kadar yazıyorum, yalnızca şu kadar fiyat istiyorum
"culuk yalnızca günü kurtarmaktır. Bu işin bilincinde olanlar ve isteyeceğim fiyat konusunda -ki ortalama bir fiyattır- az çok tahminde bulunanlar iletişime geçebilirler.
Yazı yazdırabileceğiniz birçok adres vardır muhakkak ama sizin istediğiniz şeyi yalnızca sizin için çalışanlar verebilir. Kendi sitemi devam ettirmek nasip olmadı maddiyat yüzünden. Bu nedenle aynı eforu çalışacağım kişi ile harcayacağımı da söylemek istiyorum tekrardan.
Yazım kurallarına gelirsek... Edebiyat tutkunu birisiyim. Noktalama, cümle yapısı, uzunluğu gibi konulara gerçekten ciddi önem veririm. Bu konuda içiniz rahat olabilir. Son olarak referans olması açısından birkaç hafta önce açtığım sitemin linkini buraya bırakıyorum. Yalnızca içerik ve birkaç eklenti ekledim. Doğru dürüst bir çalışma olmadı ama buna rağmen neredeyse açtığım her başlık google'da birinci sırada.
www.Listedekiler.com