ben de mağdurum. 1700TL ödedim 30 Ocak'ta halen sitemi teslim alamadım.
1700 lira siteyi hala alamadım İl: Bursa
Ben de mağdurum 15.11.2018 tarihinde odeme yapildi. 1 adet niche site hizmeti 1700 TL. Hala sitemi teslim alamadim. İl: İstanbul - Pendik
Bende 2 site için paytr ile ödeme yaptım 2750 TL ödedim.Siteleri teslim almadım, bana sattığı siteleri iki farklı kişiye de satmış.
Yer : İstanbul
Selamlar bende mağdurum 9 Şubatta ödeme yaptım. Siteyi teslim almadım. Bana sattığı siteyi aynı anda başkalarına da satmış.
6500 TL Niche Site
Edit : İl İstanbul
2 tane kazançlı site için ödeme yaptım fakat adsenseler banlandı. hitler fakeymiş.
zarar: 26.200
istanbul-kartal
30 adet site için anlaşılmıştı çok olmadı. Ayrı olarak 1 niche sitenin iade tutarı da içinde. Toplam 30.292 TL Çanakkale
1700 tl ilk niche siteden sonra telafisi olarak vercem dediği siteye 500 tl lik yatırım yaptım makale, seo paketleri toplam zararım 2200 tl. İstanbul da yaşıyorum.
1750 TL ödeme yaptım niche site için 2.5 ay boyunca süründüm maalesef. Şehir İzmir.
12000 TL 1. Site için geliri 2 gün önce durdu bot ile tıklama yaptırıyormuş google organik hit devam ediyor.
15000 TL 2. Site için verdik ortak olarak aldık sitenin sadece domaini aldık hostu alamadık başka arkadaşa da satmış aynı siteyi. ev adresi ve bir çok şeyini bulduk savcılığa suç duyurusunda bulunup gerekeni yapacağız.
zarar 27.000 TL Şehir İstanbul
1 adet niche 1500 tl - Çanakkale
gritere.com
creditcardsfornocredit.org
pennystockstobuy.net
bu 3 siteyi de yüksek gelirli olarak bize satmaya çalıştı. Detay istediğimde saçmalayınca tokat atacağını anladım ve aramızda sorun geçti.
Ancak öyle çok alttan aldı, abi çekti ve hediye siteler vereyim yanlış anladın vs dedi ki konuyu kapattım.
Eğer bu siteler nedeniyle mağdur olan varsa, elimde halen satmaya çalıştığına dair konuşma kayıtları mevcut.
Kanuni olarak bu siteleri bana satmaya çalıştığına dair tanıklık yapabilirim.
İstanbul - Pendik
Herkese geçmiş olsun.
1 site : 1700
@muslumozer; bu beyfendi arkadaşla dün görüşmüş kendisi söyledi ama nasıl ulaştın , nerden görüştün dediğimizde cevap vermeyip kaçtı, ayrıca arkadaş bu @kılıç denen adamla rakı masasına oturmuşluğu var. bence bu adamın adı dava dosyasında geçmeli.
@muslumozer;
birazdan ss ekleyecegim
bu adamın muhakkak forumdan uzaklaştırılması gerek.
muslum denen bu adam, uğurcan ile rakı masasında video ve resim paylaşmış.
ayrıca açık açık tehdit ediyor yukarıdaki arkadaşı özel mesajla.
@coskun hocam lütfen uzaklaştırın bu arkadaşı. başka canlar yanmasın.
@muslumozer; denen arkadaşın her konuşmada adı geçiyor, merak ediyorum neden hiçbir şekilde yorum yapmıyor. Ek olarak günlerdir forumda online ve konuları okuyor.
Mağdur olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, umarım sorunlar çözülür.
@muslumozer arkadaşları özel mesajla tehdit etmekle meşgul çünkü. birazdan arkadaş özel mesajları paylaşacak.
yanlış anlaşılma düzeltildi.
ben kendisiyle ortak olmadığımı r10 yönetimine pm atarak kanıtlayacağımı söyledim arkadaşıda beni afişe edecek şeyler paylaşırsan mahkeme görüşürüz dedim
edit : bazı arkadaşlara özelden durumu açıkladım bu arkadaşların grubuna girdim beni dinlemek yerine daha çok suçlanacak kişi aradıkları için gruptan çıktım
Aga bu adam neden banlandı bari bir kaç bilgi verebilseydi bize
1500 TL Niche Site
Edit : İl Malatya
Kendisi dönüş yapmaya niyetli değil . Bizde delilleri toplayıp savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdik .
4000 TL
Bartın .
Elinizdeki tüm kişi ile ilgili bilgileri bana mail olarak iletebilirnisiniz bende derleyip toparlayıp size geri dönüş yapayım.
Mail adresim :
gokhanplt.com@gmail.com