Başlangıç olarak ben yazayım 1-2 tane
Gündüz vakti evdeyim ama yalnızım dışarıya çıkacağım,bundan yaklaşık 20 sene önce falan

Hazırlanıyorum,banyoda saçıma başıma bakıyorum işte.Burada verilmesi gereken bir detay mevcut.Banyo'nun kapısı akordiyon tarzında bir kapı ve biraz sert,yani rüzgarla falan oynaması mümkün değil.Neyse ben hazırlanırken biranda gözüm kapıya takılıyor.Kapı orta yerinden sanki biri çekiyormuşcasına çok hafif içeriye doğru uzuyor.Bu çok anlık birşey,belki de yanılıyorumdur diye umursamıyorum.Sonra hazırlanıyorum kapıyı açıyorum ki apartmanın ışığı yanıyor. (buradaki detay ise o zamanlarda apartmanda otomatik bir sistem yoktu,yani sensör falan ya da evin için apartmanın ışığını yakamıyordun,yani mutlaka birisi manuel olarak basması gerekiyordu.) Bir 5-6 dk öylece kalıp dinliyorum inen ya da dışarı çıkan biri var mı diye ama ses yok.Dediğim gibi ışığın yanması için mutlaka birinin apartmandan çıkması ya da yeni girmesi gerekiyor. Biraz tüylerim ürperiyor ama yine de üzerinde pek durmuyorum.
Sonraki olay ise; 2009 senesinde burada da tanıtımını yaptığım bir site vardı.Böyle doğaüstü olayları inceleyen bir site projesi. Ben gece bu site ile uğraşırken kulaklık var bir de kulağımda ve ürkütücü müzikler dinliyorum

tam o sırada oturduğum sandalyenin tam altında 3 defa vuruluyor.Hani gürültü yaparsınız da komşunuz oklava ile tavana vurur ya işte onun gibi ama daha şiddetlisi,bunun şiddetini ve gürültüsünü iliklerime kadar hissediyorum.Fakat işin ilginç yanı ben de kulaklık var ve hiç gürültü yapmıyorum. Biranda kulaklıkları fırlatıp salona ailemin yanına gidiyorum acaba onlar birşey duydumu diye,yani duymamaları imkansız bir gürültü oldu çünkü.Fakat onlar çay,çiğdem eşliğinde diziye dalmışlar o sıra, kimsede tık yok

(Buradaki detay ise,alt katımızdaki teyze yalnız yaşıyor ve 3 gündür şehir dışında olması.) Daha sonra tabi bu site üzerinde çalışma işine ara veriyorum bir süre.
Edit son yaşadığım olay ise; Kaza yaptığımı önceki gece rüyamda görmemdi.Neyse ki birşey olmadı.
Peki sizin böyle olaylarınız mevcut mu?