Bogahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim, kanser tedavisi dönemlerinde kullanmıştım 2008 - 2012 yılları arasında.

İlacı kullanırken asla acılı ve tuzlu besin tüketme herşeyin light olsun. Tadsız tuzsuz yersen vücudun seyrinde devam edecektir.

Buna bir süre katlanman lazım yoksa bu şekilde devam edersin. Light peynir zeytin al, besinlerin tuzsuz olsun. Baharatsız olsun.
Bogahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kortizon ilacı vücut üzerinden 1 senede ancak atılmaktadır. Bu konuda doktorlardan çok fazla bilgi edindim Rejin kebudi vb büyük doktorlardan tedavi gördüm. Onkoloji konusunda deneyim kazandım.

1 sene uzun bir dönemdir ama bu bir gerçek, 1 ay içinde vücut seyre girer ama biraz kilo alabilirsiniz.

Hocam siz sanırım cok uzun süre kullandınız ben kısa süre kullandım belki daha önce kendime gelebilirim değil mi? ben 20-25 gün kullandım ve siz büyük ihtimal cok uzun süre ve ağır doz almışsınızdır tahminen.